Nabízejí velice sympatické produkty za velice sympatické ceny, ale přece jenom bych rád vyzkoušel nebo si alespoň nechal poreferovat, než třeba objednám
Pěkné video: http://www.youtube.com/watch?v=2sdMAdHD ... ature=plcp
Nejdřív jsem si říkal, kde jsou trafa, ale vnitřek je vidět na 6:08. To jsou nějaká toroidní trafa?
Jak je vidět, vtipy na sovětské digitálky a další sovětské pokusy o miniaturizaci už dnes neplatí.
Sehnal a vyzkousel jsem jety SL\LD preamp tady v Cesku. A koupil. Zatim jsem nemel moc casu ho zkusit nejak vic, po koupi jsem spechal zpatky do prace Ale hral moc dobre, uz se tesim, az ho trochu postelim jeste
Jinak zvukove me nejvice zaujala tahle ukazka:
Skoda, ze moc nemusim "brit clean", jinak bych se oproti SL\LD asi hodne rozmyslel. Ale vzhledem k cene mozna nekdy do racku dokoupim
Ten jejich SOLO prcek (celolampovy 3kanalovy preamp + 50W zesilovac) vypada nejak takto:
Maji to hezky vymysleny. Mozna jedina potencialni nevyhoda je, ze chladici vetracek musi byt vzhledem k vysce 1U jenom maly, a bude (podobne jako treba u moji MB 20/20) pracovat na vyssich otackach a bude delat vysokofrekvencni bordel (coz je ale samozrejme pri zivem hrani celkem fuk)