Zkresleni na indie rock?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
nikeid

Zkresleni na indie rock?

Příspěvek od nikeid »

Jakej effect byste mi poradili na docileni nejakyho low-gainovyho anglickyho zvuku a lá VOX AC30? takovej hezkej britskej indie rock? :) diky moc predem, jakejkoli navrh uvitam a zadny blizsi specifika a pozadavky nemam, takze sem s tim :)
wikxzen
Rádce

Re: Zkresleni na indie rock?

Příspěvek od wikxzen »

Udej cenový strop a zesilovač/kombo, které vlastníš. Jinak když zadáš do vyhledávače heslo "indie", tak ti v této sekci vyskočí dost témat, která se indie zvukem zabývají.
nikeid

Příspěvek od nikeid »

crate fw 65 ... strop ... ja nevim, tak do 5tis?
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Třeba:

nebo:

P.S. Jinak být tebou bych raději peníze za OD schoval na upgrade komba.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

ano - myslím, že úplně nejrozumnější by bylo pořídit levnější celolampový aparát s výkonem tak 15-30W a 12" reprákem - hlasitostně to na tom bude podobně, jako ten tranzistorový Crate, zvuk se ale zvedne nesrovnatelným způsobem a v případě něčeho, jako třeba tohodle:
http://kytary.cz/vox-night-train/HN103228/
ani nebude potřeba efekt.) Je pravda, že já jsem na to třeba hrál a výsledný zvuk mi ne úplně vyhovoval, ale to bude spíš tím, že jsem za dobu co hraji nenatrefil na žádného voxe, na kterého bych hrál rád, stačí zkoušet,)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

S tím FW65 mu žádný overdrive nepomůže, aby získal nějaký skutečně dobrý zvuk. Prodat apec, přihodit peníze, koupit lampu. Však takový AC15 se dnes dá na bazaru koupit za hubičku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Nero píše:S tím FW65 mu žádný overdrive nepomůže, aby získal nějaký skutečně dobrý zvuk. Prodat apec, přihodit peníze, koupit lampu. Však takový AC15 se dnes dá na bazaru koupit za hubičku.
+1
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
kubog

Příspěvek od kubog »

Nero píše:S tím FW65 mu žádný overdrive nepomůže, aby získal nějaký skutečně dobrý zvuk. Prodat apec, přihodit peníze, koupit lampu. Však takový AC15 se dnes dá na bazaru koupit za hubičku.
Presne to som prišiel napísať.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“