B.C Rich
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
B.C Rich
Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Proč se o nich mluví tak málo? Málokdo je má, ne každej si koupí tak extrémní tvar...
Naposledy upravil(a) Nero dne 14.11.2007 17:08, celkem upraveno 1 x.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Zvuk je dost dobrej, hutnej. Většinou jsou kytary dobře zpracovaný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
No.. musim povedat, ze BC Rich sa mi velmi pacia, ale stale som voci nim velmi skepticky. Nedavno som skoro kupil jedneho Mockingbirda (Mockingbird Master), vyzera nadherne. Ale ked som ho chytil do ruk, tak sa mi az taky luxusny nezdal, lahke telo, mierne nevyvazena hmotnost. Zvukovo ok, ale skratka mi nejak nesadol.. tazko sa mi to popisuje..
Nakoniec som sa rozhodol pre Fokus LP (Endless Custom)
Nakoniec som sa rozhodol pre Fokus LP (Endless Custom)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
BC jsou pěkný kejtry, maj pěknej hutnej zvuk, i ty levnější, a že ty trny a výstupky všude překáží je pitomost, jsou dělaný tak, aby nepřekážely. Je to prostě machrovinka
Kvalitou jsou na tom slušně, za své peníze dostanete odpovídající kvalitu. Tvar těla na zvuk nástroje má jen minimální vliv, důležitý je, co je to za dřevo a kolik ho tam je, tvar je už triviální
Krk je většinou dost úzkej, jako u všech metalově situovavých kytar.
To, že se o nich mluví méně je spíš dobře, aspoň neplatíš za logo. Jacksony jsou to samý, akorát maj ostřejší zvuk, BC Rich je spíš hutnější
To, že se o nich mluví méně je spíš dobře, aspoň neplatíš za logo. Jacksony jsou to samý, akorát maj ostřejší zvuk, BC Rich je spíš hutnější
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
B.C. RICH jsou mozna tak na prilozeni do krbu
Neeee,delam si legraci.Tyhle kytary me teda nikdy neoslovily.Asi to bude tim,ze neposloucham az tak Metal.Jedinej model,kterej bych jeste bral je asi ten Mockinbird.Se mnou to je tezky.Jsem zastance Fendera a Gibsona.....
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
hele napadlo mě jestli neni BC Rich už tak trochu zprofanovanej, myšleno jestli si na tvrdý kejtry jenom tak nehraje, když vypadají tvrdě, tak jestli sou tvrdý i v jinejch ohledech. A nebo je to opravdu symbol výrobce brutálních kejter??
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
- the_nameless
Mno ja osobne bych rekl ze si B.C. na vyrobce kytar na tvrdou hudbu jen nehraje.....nejde o to jak agresivne vypadaji....ale treba ten zvuk...na svem kombu nemusim nijak moc regulovat basy pte mi vyhovovaly uz kdyz jsem sveho B.C. skousel v hudebninach.....kdyz si spravne nastavis snimace a eqalizer na combu tak ma B.C. i moc peknej jemnej,libivej,jazzovej zvuk. Ale na tu trvdou hudbu je jinac B.C. moc dobre postavenejnazaret píše:hele napadlo mě jestli neni BC Rich už tak trochu zprofanovanej, myšleno jestli si na tvrdý kejtry jenom tak nehraje, když vypadají tvrdě, tak jestli sou tvrdý i v jinejch ohledech. A nebo je to opravdu symbol výrobce brutálních kejter??
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
Já teda jednoho domá mám...sem s ním fakt spokojenej ebo spíš si říkám že za ty prachy hraje slušně. Zrovna mě celkem s***u názory jako že ty kytary vypadaj jak škrabátka pro slony....tak mi teda řekni jak vypadá strat???...mě zas tyhle kytary přijdou směšný jako strat a tele takže vubec nemá smysl se hádat která kytara je hežčí:-D
B.C.Rich Warlock(body art collection)
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
lover metalu
Re: B.C Rich
*Twisted.Brother* píše:Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..
Mají je kissáci a slayeři
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
ty kytary "B.C.Rich" co se prodávají v česku nemůžete srovnávat s USA custom produkcí např pro K.Kinga, jinak měl jsem upravenou Warlock platinum serie a padá prostě na hlavu, pro jednodušší hraní možná dostačující, ale záleží na tom zda chcete mít kytaru,která bude mít super tvar a težkou zdobenou hlavu a bude nepohodlná pro hraní ,nebo si vyberete něco né metalového co vás zase nebude omezovat.
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Madballlover metalu píše:*Twisted.Brother* píše:Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..
Mají je kissáci a slayeřitakže to budou dobrý kytary
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
jj je těžká jak "chrochtající smajlík"hardcore guitarist píše:Madballlover metalu píše:*Twisted.Brother* píše:Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..
Mají je kissáci a slayeřitakže to budou dobrý kytary
Prej že ty warlocky sou moc těžké.....je to pravda?kámoš ji má a říkal že ji bude měnit za ibanez jinak ho to zabije....
Terror Incognita