B.C Rich

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

B.C Rich

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Proč se o nich mluví tak málo? Málokdo je má, ne každej si koupí tak extrémní tvar...
Naposledy upravil(a) Nero dne 14.11.2007 17:08, celkem upraveno 1 x.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Zvuk je dost dobrej, hutnej. Většinou jsou kytary dobře zpracovaný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

A ani nejsou moc drahý. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

záleží na modelu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No.. musim povedat, ze BC Rich sa mi velmi pacia, ale stale som voci nim velmi skepticky. Nedavno som skoro kupil jedneho Mockingbirda (Mockingbird Master), vyzera nadherne. Ale ked som ho chytil do ruk, tak sa mi az taky luxusny nezdal, lahke telo, mierne nevyvazena hmotnost. Zvukovo ok, ale skratka mi nejak nesadol.. tazko sa mi to popisuje..
Nakoniec som sa rozhodol pre Fokus LP (Endless Custom) :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

BC jsou pěkný kejtry, maj pěknej hutnej zvuk, i ty levnější, a že ty trny a výstupky všude překáží je pitomost, jsou dělaný tak, aby nepřekážely. Je to prostě machrovinka :D Kvalitou jsou na tom slušně, za své peníze dostanete odpovídající kvalitu. Tvar těla na zvuk nástroje má jen minimální vliv, důležitý je, co je to za dřevo a kolik ho tam je, tvar je už triviální :) Krk je většinou dost úzkej, jako u všech metalově situovavých kytar.
To, že se o nich mluví méně je spíš dobře, aspoň neplatíš za logo. Jacksony jsou to samý, akorát maj ostřejší zvuk, BC Rich je spíš hutnější :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

B.C. RICH jsou mozna tak na prilozeni do krbu :D Neeee,delam si legraci.Tyhle kytary me teda nikdy neoslovily.Asi to bude tim,ze neposloucham az tak Metal.Jedinej model,kterej bych jeste bral je asi ten Mockinbird.Se mnou to je tezky.Jsem zastance Fendera a Gibsona.....
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
mathas

Příspěvek od mathas »

Jejda, já bych byl taky rád astáncem gibsona fendera, kdybych na ně měl :lol: . Jinak taky nemam rád ty extravagantní tvary, snad ješte explorera. Ale ty B. richové sou spíš takový špičatý škrabátka pro slony :D
nazaret

Příspěvek od nazaret »

hele napadlo mě jestli neni BC Rich už tak trochu zprofanovanej, myšleno jestli si na tvrdý kejtry jenom tak nehraje, když vypadají tvrdě, tak jestli sou tvrdý i v jinejch ohledech. A nebo je to opravdu symbol výrobce brutálních kejter??
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
the_nameless

Příspěvek od the_nameless »

nazaret píše:hele napadlo mě jestli neni BC Rich už tak trochu zprofanovanej, myšleno jestli si na tvrdý kejtry jenom tak nehraje, když vypadají tvrdě, tak jestli sou tvrdý i v jinejch ohledech. A nebo je to opravdu symbol výrobce brutálních kejter??
Mno ja osobne bych rekl ze si B.C. na vyrobce kytar na tvrdou hudbu jen nehraje.....nejde o to jak agresivne vypadaji....ale treba ten zvuk...na svem kombu nemusim nijak moc regulovat basy pte mi vyhovovaly uz kdyz jsem sveho B.C. skousel v hudebninach.....kdyz si spravne nastavis snimace a eqalizer na combu tak ma B.C. i moc peknej jemnej,libivej,jazzovej zvuk. Ale na tu trvdou hudbu je jinac B.C. moc dobre postavenej :wink:
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod. ;)
Calex99

Příspěvek od Calex99 »

Já teda jednoho domá mám...sem s ním fakt spokojenej ebo spíš si říkám že za ty prachy hraje slušně. Zrovna mě celkem s***u názory jako že ty kytary vypadaj jak škrabátka pro slony....tak mi teda řekni jak vypadá strat???...mě zas tyhle kytary přijdou směšný jako strat a tele takže vubec nemá smysl se hádat která kytara je hežčí:-D
B.C.Rich Warlock(body art collection)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

presne tak, kazdemu se libi neco jinyho tak nema cenu se hadat tohle vypada jako zachodovy stetec a tamto bych hodil do krbu.
Osobne BC mam rad maji dobry zvuk ktery odpovida cene i ta kvalita ujde ja mam raci Jacksonky Rhoads a Superstraty no a ted si necham udelat tele :twisted:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 15.11.2011 11:44, celkem upraveno 1 x.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Je tu luxus ale radši mam hello kitty :D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
MiLLiSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiLLiSS »

Mě se B.C rich velmi líbí.Ty classic tvary jsou hrozně ojetý maj je už všichni.Mimoto sem se chtěl zeptat jestli ste někdo hrál na B.C Warbeasta(toho za 5800,-),a řekl mi jakej má zvuk a jeho vlastnosti atd... :)
lover metalu

Re: B.C Rich

Příspěvek od lover metalu »

*Twisted.Brother* píše:Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..

Mají je kissáci a slayeři :twisted: takže to budou dobrý kytary
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

ty kytary "B.C.Rich" co se prodávají v česku nemůžete srovnávat s USA custom produkcí např pro K.Kinga, jinak měl jsem upravenou Warlock platinum serie a padá prostě na hlavu, pro jednodušší hraní možná dostačující, ale záleží na tom zda chcete mít kytaru,která bude mít super tvar a težkou zdobenou hlavu a bude nepohodlná pro hraní ,nebo si vyberete něco né metalového co vás zase nebude omezovat.
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

lover metalu píše:
*Twisted.Brother* píše:Co o této značce víte?Jaký je zvuk?Proč se o nich mluví tak málo? atd..

Madball :twisted: Prej že ty warlocky sou moc těžké.....je to pravda?kámoš ji má a říkal že ji bude měnit za ibanez jinak ho to zabije....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

hardcore guitarist píše:
lover metalu píše:

Madball :twisted: Prej že ty warlocky sou moc těžké.....je to pravda?kámoš ji má a říkal že ji bude měnit za ibanez jinak ho to zabije....
jj je těžká jak "chrochtající smajlík"
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“