http://www.rockster.cz/Elektricke-kytar ... ocni-cerna
Reverend Double Agent II
Pravidla fóra
Reverend Double Agent II
Ahoj...zde jsem nenašel zatím nikde samostatně vlákno, kde by bylo něco o této kytaře, či o samotném výrobci Reverend Guitars. Prosím o zkušenosti hlavně s kytarou Reverend Double Agent II, ale budu rád i za jakékoliv informace o tomto výrobci. Dále mne zajímá jestli tato kytara dle vybavení bude vhodná do hodně zkreslených zvuků. Díky moc.
Re: Reverend Double Agent II
Zkušenosti s Reverend kytarama?
A zkoušel jsi třeba hledat?
recenze-vasi-vybavy-f55/reverend-guitar ... 20224.html
recenze-vasi-vybavy-f55/reverend-guitar ... 20220.html
A zkoušel jsi třeba hledat?
recenze-vasi-vybavy-f55/reverend-guitar ... 20224.html
recenze-vasi-vybavy-f55/reverend-guitar ... 20220.html
Já jen doplním, že Double Agent II je tvarově identický s modely Jetstream, jak tělo, tak i krk. Rozdíly jsou pouze ve snímačích a umístění ovladače Bass Contour Control (BCC). Myslím si však, že krkový P90 je stejný jako u Jetstream 290, popř. starší 390. Existují i DA II s javorovým topem, za příplatek. Jinak bylo už vše podstatné napsáno v těch recenzích, které tu odkazoval Jester.
Starší první verze modelů Double Agent měly tělo i krk stejné jako model Buckshot.
Zajímavé, Reverendi tady opravdu nemají své vlastní téma.
Starší první verze modelů Double Agent měly tělo i krk stejné jako model Buckshot.
Zajímavé, Reverendi tady opravdu nemají své vlastní téma.
no protoze je mas jenom ty, takze plakat muzes akorat zes ho nezalozil sam 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Zajímavé mi to však příjde z toho důvodu, že na heslo "Reverend" ve vyhledávání jen v této sekci se zobrazí na pět stran příspěvků s tímto slovem. To je docela slušné, když přihlédnu k tomu, že na toto forum chodí aktivně 2-3 lidé, kteří od této firmy reálně nějaký model kytary mají. 
Jinak pro autora tématu: na bazaru jeden Reverend zrovna je, starší model Jetstream se dvěma HB a ještě s tehdejším standardním tremolem od Wilkinsona. Zaměřil bych se spíše tímto směrem.
Jinak pro autora tématu: na bazaru jeden Reverend zrovna je, starší model Jetstream se dvěma HB a ještě s tehdejším standardním tremolem od Wilkinsona. Zaměřil bych se spíše tímto směrem.
Chci se zeptat jak píšete o tom bazarovém reverendu....jaké s touto kytarou máte zkušenosti? a pro jaké žánry se hodí....je na tom kvalitou srovnatelně s fendrama? třeba s blacktopama? 
Četls vůbec ty recenze? A proč se na to nezeptáš rovnou majitele bazarového kusu? Mezi Jetstream 290, nebo 390 a HB není krom snímačů moc velký rozdíl. Pokud ti má recenze na JS390 nestačí, tak už nezbývá než aby jsi to vyzkoušel ty sám v obchodě.
Recenze jsem čet, mne zajímá konkrétně tento model co je na tom bazaru....proto sem se ptal a jinak v obchodě si ji vyzkoušet nemuzu protoze se uz neprodava tenhle model....pripada mi, jako bych vas tady otravoval....o kytarách Reverend mam jiz dost informací, jen sem chtel vedet jeslti nekdo hral na tenhle kousek 
Na i-bazaru toho reverenda má o 5 500,- levnější, za 8 500,-
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
to je jinej inzerát a není aktuální
Je tam upně stejná fotka.
EDIT: Ale jiná lokalita, máš pravdu.
EDIT2: Je to ten samý kus, psal jsem na starý mail a potvrdil mi to.
EDIT: Ale jiná lokalita, máš pravdu.
EDIT2: Je to ten samý kus, psal jsem na starý mail a potvrdil mi to.
Naposledy upravil(a) Nessino dne 13.03.2012 20:36, celkem upraveno 1 x.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
za kolik by se měl ten reverend na bazaru prodávat? je 13 000kč moc?
Osobně si myslím, že by se o ceně, jenž nyní uvádí ve svém inzerátu, dalo ještě diskutovat. Pokud je k tomu pevný kufr, tak bych nediskutoval.
Mám domluvenou cenu za 13 000 Kč vcetne nakladu na dopravu....co si o tom myslíte?
Pokud je to kytara zachovalá, ladící, seřízená a bez nějakých zásahů, tak bych s touto nabídkou neměl problém. Je to model, který se už pár let nevyrábí. Když se jej zeptáš na výrobní číslo na zadní straně hlavy, tak si zde můžeš zjistit i dobu, kdy byla vyrobena a seřízena. Já to tipuji na období 2007 / 2008.
No já nevím, 13 je dost. Při dnešních cenách na bazarech, kdy všechno chodí mezi 50-60% kupní ceny.
http://www.rockster.cz/Elektricke-kytar ... d-Guitars/
http://www.rockster.cz/Elektricke-kytar ... d-Guitars/
13litru za kvalitni kytaru je prece v pohode ne?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Pin-lock ladící mechaniky, kvalitní Wilkinson tremolo, velmi slušné snímače (utáhne i větší zkreslení), bass contour control, vyrobeno v Koreji, instalace a seřízení v Michiganu... je to více než slušná kytara.
Rockster je velmi levný (cca. II. rok drží ceny stejné), to je fakt. V Německu už se to hýbe od 700 EUR bez kufru a nákladů na dopravu.
Rockster je velmi levný (cca. II. rok drží ceny stejné), to je fakt. V Německu už se to hýbe od 700 EUR bez kufru a nákladů na dopravu.
No tak mi poradte co delat
mne se ta kejtra líbí....ty peníze na ní mam....akorát prostě váhám jeslti ta cena za bazarovou cenu je dobrá.....no a dále chci hrát hodně zkreslenej zvuk....bude to dobrý? zkuste mi to trochu kvalitou a stylem porovnat s fenderem blacktop jaguar...díky