Warwick 5.1 - Problém

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Walic
Kontaktovat uživatele:

Warwick 5.1 - Problém

Příspěvek od Walic »

Zdarec.Mám asi rok a půl zesilovaš Warwick 5.1.Ze začátku bylo všechno v poho používal jsem k němu vždycky box wca 411 8 ohm na menší akce na zkouškách a větší podia ještě s warwick 115.Na jednom hraní mi v pruběhu hrani přestal hrát zvuk zesilovač zustal zaplý,vypnul jsem ho zapnul a hrál dál.Zkoušel jsem jesli neni přehřátý byl trochu teplejší ale to by mělo být v pohodě má ventilátor který se automaticky spouští když se zesilovač přehřívá poprvé to bylo snad po 5ti hodinách hraní tak jsem to neřešil řekl jsem si že jsem mu dal asi moc zabrat.A měl jsem ho dost vyhulený.Ted se mi to stává na zkouškách po cca 30 minutách hraní a opakuje se to a to mě už štve.Nevím co to muže být nevíte někdo?Snad je to jenom nějaká pojistka která vyhazuje signál a pujde to levně opravit třeba vyměnou popřípadě té pojistky.
Basa:Sterling by Music Man Ray 35, (záložní Cort Action V)
Zesilovač:Warwick 5.1.
Box:Warwick wca 411,wca 115
Moon

Re: Warwick 5.1 - Problém

Příspěvek od Moon »

Téměř na 99 procent vypíná tepelná ochrana zesilovače. Buď je poškozená a nebo je vadný ten ventilátor - má třeba méně otáček a nebo pozdě spíná. Rozhodně doporučuji AUTORIZOVANÝ servis
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“