Fender Stratocaster Highway One
Pravidla fóra
Fender Stratocaster Highway One
Zdravím
Chci koupit kytaru Fender Stratocaster Highway One a nevím jestli se hodí na Iron Maiden nebo Van Halen. Někdo mě říkal,že je na to lepší radši nějaká Ibanezka s humbuckerama. Tak mě poraďte nebo mě doporučte nějakej jinej Fender, ale jen made in U.S.A kolem těch 20 000 kč. Díky
Chci koupit kytaru Fender Stratocaster Highway One a nevím jestli se hodí na Iron Maiden nebo Van Halen. Někdo mě říkal,že je na to lepší radši nějaká Ibanezka s humbuckerama. Tak mě poraďte nebo mě doporučte nějakej jinej Fender, ale jen made in U.S.A kolem těch 20 000 kč. Díky
za 20 000 nikdy plnokrevnýho usa fendera neseženeš (jedině z bazaru)
já sem kupoval toho nejlevnějšího americkýho a dal sem za něj 32 táců .
Jinak Stratocaster se singlama i u kobylky se určitě hodí i na Irony i na halena (vždyt na straty hrajou) , jestli se ti líbí tenhle styl , vykašli se na ibaneze a na humbuckery , časem zjistíš že humbucker nemá žádnou "variabilitu ?" a budou ti stejně na obtíž a budeš je vyměnovat za singli (jako já
)
já sem kupoval toho nejlevnějšího americkýho a dal sem za něj 32 táců .
Jinak Stratocaster se singlama i u kobylky se určitě hodí i na Irony i na halena (vždyt na straty hrajou) , jestli se ti líbí tenhle styl , vykašli se na ibaneze a na humbuckery , časem zjistíš že humbucker nemá žádnou "variabilitu ?" a budou ti stejně na obtíž a budeš je vyměnovat za singli (jako já
Naposledy upravil(a) Greeg dne 14.11.2007 17:43, celkem upraveno 2 x.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
tet koukám na toho highway a teda divil bych se kdyby celá ta kytara šla z kalifornie , nicméně by mě to docela zajímalo
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
No tak většina může být kvalitní ale i třeba 20 ze 100 mužou být špatně provedeny,tak to bývá skoro u všeho. .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

to je pěknej nesmysl...rozhodně ne u všeho. u levnějších kytar je to téměř pravidlem, ale zdaleka se to nedá říct o všech...Metallistic píše:No tak většina může být kvalitní ale i třeba 20 ze 100 mužou být špatně provedeny,tak to bývá skoro u všeho. .
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Dobře to je pravda. . číslem sem to přehnal ale vždycky se mezi dobrýma kouskama najde aspoň jeden co je prostě špatně zpracovanej .. !!!!Maples píše:to je pěknej nesmysl...rozhodně ne u všeho. u levnějších kytar je to téměř pravidlem, ale zdaleka se to nedá říct o všech...Metallistic píše:No tak většina může být kvalitní ale i třeba 20 ze 100 mužou být špatně provedeny,tak to bývá skoro u všeho. .

- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
a pak už jen záleží na firmě Fender, jestli ho objeví a když, tak jestli je dost seriózní a zlikviduje ho, nebo ho pošle do obchoduMetallistic píše:Dobře to je pravda. . číslem sem to přehnal ale vždycky se mezi dobrýma kouskama najde aspoň jeden co je prostě špatně zpracovanej .. !!!!Maples píše:to je pěknej nesmysl...rozhodně ne u všeho. u levnějších kytar je to téměř pravidlem, ale zdaleka se to nedá říct o všech...Metallistic píše:No tak většina může být kvalitní ale i třeba 20 ze 100 mužou být špatně provedeny,tak to bývá skoro u všeho. .
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Přiznávám se že vůbec netuší jak to tam funguje,ale trochu pochybuju,že prohlíží každou kytaru a posílají kytary do obchodů po jednom(obrazně).. 

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
já bych řek že jestli je ten highway fakt ze stejný fabriky jako ostatní origoš fendery , tak tam podle mě kontrolujou všechno , a hlavně si myslim že ta výroba neni tak kvantitativní , tzn . že by se špatnej kus nedostal ani ke kontrole , jestli víte jak to myslim
třeba www.musiciansfriend.com
Highway 1 je amerika (ta nejlevnější, je to taková očesaná verze zaměřená na hráče, žádné serepetičky okolo
).
Highway 1 je amerika (ta nejlevnější, je to taková očesaná verze zaměřená na hráče, žádné serepetičky okolo
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
hele,jestli chces kytarku spis na metal tak bych od Fendru doporucoval tuhle.
http://eshop.kytary.cz/fender-72-teleca ... 80:0:0:1:0
Navic me zkusenosti s tremolem jsou,ze mne porad praskaly struny.Ale mel jsem squiera.Nevim o kolik lepsi je tremolo u original fenderu.Jinak ja mam 4 roky staryh fendera mexiko a nemuzu si stezovat.Jsem max.spokojenej.Zni paradne a vubec se nerozladuje.Slysel jsem,ale ze posledni dobou v mexiku tu vyrobu dost flakaji.Mozna bych sel do ty ameriky.
http://eshop.kytary.cz/fender-72-teleca ... 80:0:0:1:0
Navic me zkusenosti s tremolem jsou,ze mne porad praskaly struny.Ale mel jsem squiera.Nevim o kolik lepsi je tremolo u original fenderu.Jinak ja mam 4 roky staryh fendera mexiko a nemuzu si stezovat.Jsem max.spokojenej.Zni paradne a vubec se nerozladuje.Slysel jsem,ale ze posledni dobou v mexiku tu vyrobu dost flakaji.Mozna bych sel do ty ameriky.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Mozaki: Díky za radu. Je možný že je na ten metal dobrá, ale mě se ty Telecastery vůbec nelíbí.
Martin 656: Rozhodně je tam daleko větší záruka toho že ti pošlou kvalitní kytaru než když si objednáš Mexiko. Kdybys narazil na nějakej dobrej shop v Americe , kterej posílá i do Evropy tak dej vědět. Možná by to šlo i nějak domluvit aby to k nám poslali. Ten Highway One sem viďel aji za 500$.
Martin 656: Rozhodně je tam daleko větší záruka toho že ti pošlou kvalitní kytaru než když si objednáš Mexiko. Kdybys narazil na nějakej dobrej shop v Americe , kterej posílá i do Evropy tak dej vědět. Možná by to šlo i nějak domluvit aby to k nám poslali. Ten Highway One sem viďel aji za 500$.