Zesilovač AQ M3
Pravidla fóra
Zesilovač AQ M3
Potřeboval bych propojit zesilovač (AQ M3) se svorkovými výstupy s reproduktory (Creative Giga Work T40) s jedním vstupem jack 3,5 mm – jak na to? Díky za radu.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zesilovač AQ M3
Nejlíp nijak
50W/4Ohm zesilovač do 14W AKTIVNÍCH beden nebude úplně košer. T40 stačí připojit k linkovému výstupu z čehokoli a budou hrát. Tvůj nápad je spíš taková forma rozsudku smrti
P.
P.
Jde o to, že reproduktory Creative GW T40, které mám už delší čas k PC, chci (jako nouzové řešení) použít k zesilovači AQ M3, který sedí za gramofonem. Protože jde o dočasné řešení, zajímá mě, jestli je takové propojení technicky možné a jaká je k němu nejjednodušší cesta.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak píšu - zjevně zde došlo k nepobrání významu termínu "AKTIVNÍ". To znamená, že zesilovač je již součástí reprobeden, tudíž ten jediný propojovací kabel zakončený TRS jack 3,5mm je určen pro LINKOVOU úroveň signálu (nikoli pro zesílený signál ze zesilovače). Mohlo by dojít k poškození zesilovače v reprobednách.
P.
P.
Myslím, že už jsem asi v obraze. Tyto reproduktory mohu ke gramofonu (Pro-Ject Debut III Phono USB) použít tak, že: kabely z integrovaného předzesilovače gramofonu sdružím do redukce 2x cinch/jack 3,5 mm, která se zapojí do reproduktorů.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, přesně tak
P.
P.
Mea culpa, děkuji za diskusi!