Gibson Chet Atkinshatrson píše:BTW. Nevíte, co je to za kytaru?
Bezejmenní hrdinové Youtube :)
Re: Bezejmenní hrdinové Youtube :)
-
chroustjazz
tenhle týpek hraje někde v new orleans..eslivá se nemýlím
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
Pokud titulky na YouTubu nekecaj, tak jo, měl by bejt z New Orleans. Nemůžu si pomoct, ale mně jeho hlas strašně připomíná Boba Dylana.
Tohle se mi taky líbí
Ojay
dva "hrdinove" bezejmenni samozrejme nejsou, Imogen Heap a Antoine Dufoura znate. ale jistym zpusobem je "hrdina" i ten treti clovek (Th3D4v1d), ktery ty dva sesadil dohromady. a docela se to povedlo.
Tohle vzniklo asi jenom od PC, Antoine Dufour asi před rokem udělal akustický cover Imogen Heap Hide and Seek. A ten někdo k tomu dotočil a sesynchronizoval zpěv Imogen. Jestli mě pamět neklame, tak je to v originálu a capella song (od Imogen). Jinak Imogen Heap fakt můžu...
jasneze od pc, vzdyt pisu "ten treti, co je sesadil".
(vlastne sem tam toho tretiho zminil jen kvuli tomu, ze se to tak vic hodilo, Dufour uz dlouho neni bezejmenny (i kdyz v tomhle tematu uz urcite bude ponekolikaty) ... resp. samotnou kytaru moc neoceni ten, co nezna tu puvodni skladbu od Imogen... takhle sesazeny to ma dalsi rozmer... )
(vlastne sem tam toho tretiho zminil jen kvuli tomu, ze se to tak vic hodilo, Dufour uz dlouho neni bezejmenny (i kdyz v tomhle tematu uz urcite bude ponekolikaty) ... resp. samotnou kytaru moc neoceni ten, co nezna tu puvodni skladbu od Imogen... takhle sesazeny to ma dalsi rozmer... )
OK. Špatně jsem to pochopil.
kdyz uz Candyrat, tak me napada - byl tu uz Steffen Schackinger?
Paráda. Člověk má vždy chuť tak akorát zahodit trsátko a kytary rozdat bezdomovcům ...
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Jester: to ja teda kytaru radsi prodam
Hraje skvele, ze se mi to fakt libi... dokonce mi zezacatku trosku necim (zvukem? stylem? frazovanim? fakt nejak nevim cim) pripomnel nejakou instrumentalku od nejaky metalkapely (ale teda taky nevim jakou... )
Hraje skvele, ze se mi to fakt libi... dokonce mi zezacatku trosku necim (zvukem? stylem? frazovanim? fakt nejak nevim cim) pripomnel nejakou instrumentalku od nejaky metalkapely (ale teda taky nevim jakou... )
Hodně budem někde...
Paris píše:kdyz uz Candyrat, tak me napada - byl tu uz Steffen Schackinger?
Paráda. Zahráno tak, že to vypadá jako ta nejjednodušší věc na světě.SUK píše:dokonce mi zezacatku trosku necim (zvukem? stylem? frazovanim? fakt nejak nevim cim) pripomnel nejakou instrumentalku od nejaky metalkapely (ale teda taky nevim jakou... )
Od začátku až do konce tam slyším AGfleky s Redlem. Od Tramtárie, přes Na výletě, Dohrála hudba až po Každý den jinak... Hezky v šesti minutách.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Daniele Gottardo - Guitar Sbrego - Live in Studio
Daniele Gottardo - Paranoid Android (Radiohead)
Daniele Gottardo - Paranoid Android (Radiohead)
-
BlueDaniels
Myslim, ze ten zpev zaslouzi obdiv.
Naposledy upravil(a) wikxzen dne 16.03.2012 20:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Stačí použít z odkazu jen část. V tomto případě "5ZedhsfCW8I" a poté použít tlačítko "youtube".
Důvod: Stačí použít z odkazu jen část. V tomto případě "5ZedhsfCW8I" a poté použít tlačítko "youtube".
Asi to sem úplně nepatří, ale přece jen jsem na ně narazil na YouTubu...
Naposledy upravil(a) hatrson dne 19.03.2012 19:17, celkem upraveno 1 x.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Zvukově i zahráním a naturelem je to pro mě spíš Jacek Królik.zzbar píše:Od začátku až do konce tam slyším AGfleky s Redlem. Od Tramtárie, přes Na výletě, Dohrála hudba až po Každý den jinak... Hezky v šesti minutách.