co je to za typ? SEYMOUR DUNCAN
Pravidla fóra
co je to za typ? SEYMOUR DUNCAN
Zdarec všem,
pozná někdo z Vás co je to za typ podle fotky?Je to údajně ze Stratocastera USA,ale nic víc nevím:(
pozná někdo z Vás co je to za typ podle fotky?Je to údajně ze Stratocastera USA,ale nic víc nevím:(
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
Re: co je to za typ? SEYMOUR DUNCAN
metal-em píše:Zdarec všem,
Podleme to je FAKE !!!
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
jinak zdruhe strany bude vyrazen znak seymour duncan a mozna typ napsany na nalepce..
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
..jj taky jsem koukal po všech možnejch typech a všechny měli šroubky v jedný řadě...tak nevímdjumil píše:metal-em píše:Zdarec všem,
Podleme to je FAKE !!!napis je nejaky divny....a ja jeste nevidel takovy seymour aby nemel vjedne rade sroubky z drazkami u polovych nastavcu
(ale tj pouze muj dojem neber me vazne)
..je to fotka z inz.a víc jich nemá..no zkusím mu říct ať pošle nějakou z druhý strany..djumil píše:jinak zdruhe strany bude vyrazen znak seymour duncan a mozna typ napsany na nalepce..
djumil píše:Podleme to je FAKE !!!napis je nejaky divny....a ja jeste nevidel takovy seymour aby nemel vjedne rade sroubky z drazkami u polovych nastavcu
(ale tj pouze muj dojem neber me vazne)
Jeden přeci jen existuje (pokud v custom shopu něco nedělaj na zakázku) a je to SH3. Ale ten má vystouplé pólové nástavce jako u singlů. Jinak nápis je jiný, dráty se mi taky nelíbí a rádius rohů vystouplých nástavců se šrouby na seřizování výšky snímače jsou totálně přehnané. Tohle není Seymour Duncan!
-
Teorge
Já bych ho neriskoval, už i ten nápis zhora byl strašně divně nalepený/nastříkaný, ten zespod zase křivě vystřihnutá samolepka a připadá mi to jako nedávno nalepený přes nějaký starý snímač.
..dík za názory:)
Teorge má pravdu, ten vytištěný papírek se tam fakt nehodí. Proč přelepovat něco vyraženého

Je to 100% obyč čína, amatérsky natištěný nápis. Dvoužilový izolovaný káblík, mosazná základna...
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Takhle ze spoda vypadal kámošův snímač z ibanezu rg asi 10 let starýho, a ducan to asi fakt nenimetal-em píše:..pslal mi fotku z druhý strany..
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
nebudu zakládat nové téma, tak to oživím tady...
Jak je to vlastně se značením SD snímačů? ze spodu je vyražené akorát logo. Mám teď doma starší Samick kytaru a je na ní SD snímač a podle vzhledu bych řekl, že je to SH-8 invader. Ze spodní strany je nálepka B L /stejná jako MG o pár postů výš/.
Jak je to vlastně se značením SD snímačů? ze spodu je vyražené akorát logo. Mám teď doma starší Samick kytaru a je na ní SD snímač a podle vzhledu bych řekl, že je to SH-8 invader. Ze spodní strany je nálepka B L /stejná jako MG o pár postů výš/.
Přesně na tyhle dolepované štítky se někdo ptal na fóru SD, tak snad ti to pomůže.
Já angličnou nevládnu a tak nechci nic citovat nebo si domýšlet:
http://www.seymourduncan.com/forum/show ... -J-MG-J%29
Já angličnou nevládnu a tak nechci nic citovat nebo si domýšlet:
http://www.seymourduncan.com/forum/show ... -J-MG-J%29
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
já jsem ještě našel tabulku s označením SD snímačů pře rokem 2002
http://www.seymourduncan.com/support/fa ... ls/labels/
podle toho označení B a tvaru šroubků to vypadá na SH-10 fullshred. btw povedený snímač
http://www.seymourduncan.com/support/fa ... ls/labels/
podle toho označení B a tvaru šroubků to vypadá na SH-10 fullshred. btw povedený snímač
Jestli to má půlkulaté imbus hlavy, tak je to určitě Invader. SH-10 má zapuštěné malé imbusy. Další možnost je změřit odpor vinutí.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
je to SH-10 podle tech imbusu, měl jsem v hlavě trošku pomotané s tím Invaderem