Problém s nahrávacím softwarem

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Jari de Gusto

Problém s nahrávacím softwarem

Příspěvek od Jari de Gusto »

Ahoj,
mám problém s nahrávacím softem. Používám Mixcraft a externí zvukovku Line 6 Ux1. Když nahrávám kytary, dost často se mi stane, že když mám puštěnou jednu stopu kytar jako podkad a k tomu click, že se při zmáčknutí tlačítka recording nic nestane a nebo to má velké zpoždění a nakonec v té stopě stejně nic není. Tento problém musím obcházet tak, že vypnu click a podkladní stopu a dám nahrávat a teprve až se rozjede nahrávání to pozapínám. Taky často vypadává signál vstupu ze zvukovky.(jakože brnknu do strun ale do PC nic nejde). Dohromady mě to docela pěkně s*re a znepříjemňuje práci, takže i když je pro mě Mixcraft uživatelsky přívětivej, poraďte mi nějakou alternativu softwaru, nejlépe freeware, který by to vyřešil. Četl jsem tu o softu Reaper, je s tím Mixcraftem srovnatelný? Dá se do něj integrovat Ezdrumer nebo jiný soft na tvorbu bicích?
Paris
Rádce

Re: Problém s nahrávacím softwarem

Příspěvek od Paris »

to nemusi byt jen problem software, to muze byt problem s tou USB zvukovkou ... mas stazeny aktualni drivery (podle webu jsou z prosince 2011)? mas v poradku USB kabel? i USB port?
Jari de Gusto

Příspěvek od Jari de Gusto »

Driver mám původní. A kabel jsem jiný nezkoušel..vyzkouším a stáhnu driver. Uvidíme...Ale ty seky při nahrávání jsou tím softem určitě.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Reaper je - soudě dle nesčetných reakcí uživatelů - docela masakr, rozhodně vyzkoušej, vše, co potřebuješ, s velkou rezervou bude umět.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“