Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru
Pravidla fóra
udělat kvalitní stránky (co se týče designu a kodu) není až tak velký problém... problém je mít kvalitní obsah... dokud ten nebude nemá smysl se do něčeho pouštět... články zkopírované z jiných webu nebudou to pravé ořechové...
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
možna jo když to udělaš přes redakčak a dobře ho upravíš a budeš se o toho hodně starat tak jo... ale chce to tým lidí...Caggan píše:sorko, ja taky dělal stránky, a taky padli. taky jsem to dělal přes redakční systém. a taky nejsem extra nadvakrát odborník.... pokud nejsi prostě absolutní profesionál, a nedáš do toho fakt hodně času a sil. tak nemáš šanci udělat kvalitní stránky které by byly navštěvovaný.
přesně vzít dohromady více zdrojů a dát to dokupy...michalp píše:udělat kvalitní stránky (co se týče designu a kodu) není až tak velký problém... problém je mít kvalitní obsah... dokud ten nebude nemá smysl se do něčeho pouštět... články zkopírované z jiných webu nebudou to pravé ořechové...
Re:
na kytarové nebe nechodím od té doby co jsem se z tama špatně naučil špatně popsanou techniku odtrhu a přišel na to až po roceSaghi píše:hele neřikám že je to špatný a že bych to nechtěl... možná se ta stránka i rozjede ale vem si že teď to máš zatim zkopírovaný.... třeba ty techniky hraní jsou z kytarového nebe
Re: Re:
Jestli myslíš tenhle popis odtrhů: http://www.kytarovenebe.cz/techniky-hrani.php tak já ne něm nic závadného nevidím.epislash píše:na kytarové nebe nechodím od té doby co jsem se z tama špatně naučil špatně popsanou techniku odtrhu a přišel na to až po roceSaghi píše:hele neřikám že je to špatný a že bych to nechtěl... možná se ta stránka i rozjede ale vem si že teď to máš zatim zkopírovaný.... třeba ty techniky hraní jsou z kytarového nebe
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
Re: Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru
je tam ''pustíte prostředníček'' ale ten prostředníček se nemá pouštět ale odtrhnout (brnknout) do té struny...jak mi tady už kdysi pár chlapců vysvětlovalo 
Re: Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru
No asi máš pravdu. Dá se to možná pochopit i špatně
.
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka