pokus o homemade guitar
Re: pokus o homemade guitar
Nemusí být, pokud lože krku uděláš pod úhlem tak můžeš Floyda dostat nad tělo a nemusíš do těla frézovat takovou díru. Myslím, že to tak maj i Fendrácký straty s Floydem. Každopádně standartně je lože krku rovnoběžně s tělem a Floyd je zafrézovaný do těla.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
A podle toho, jestli je FR nad tělem nebo zapuštěný, se dělá i několik výšek trem-blocku.
Není se čeho bát, není to o nic složitější, než nainstalovat jiné tremolo nebo TOM.
Není se čeho bát, není to o nic složitější, než nainstalovat jiné tremolo nebo TOM.
Tak jsem včera započal práce na dlouho plánované druhé kytaře, zatím jsem nahrubo vyřezal a od šablony okopíroval tělo. Stala se mi malá nehoda
koupil jsem novou frézu s ložiskem nahoře a jak tak jedu pěkně podle šablony, tak červík v kroužku co drží ložisko nebyl zřejmě utaženej a ložisko mi nadjelo nad šablonu. Zabral jsem kousek do těla, je to na obrázku. No potom jsem to rašplí dočišťoval a nevím jestli ten spodek ještě nespravit - odfézovat, nalepit kousek dřeva a předělat. Mně se zdá, že by to celkem šlo, ale rád si poslechnu váš názor
homemade Jasanová 
Vox AmPlug - JS
Vox AmPlug - JS
Řízni to po letech a přilep kus toho, co ti zbylo při tom obřezávání. Hlavně aby šla léta rovnoběžně. Pak to objeď frézou a nebude to ani vidět. Takhle je to takový divný. Musel bys to zmenšit celý, aby to bylo oku lahodící.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
tak jsem dneska lepil. Bohužel to byl celkem velkej kus co bylo potřeba opravit a zbytku už jsem nikde takový kus, aby šel po letech nikde nenašel. musel jsem tam tedy přilepit kousek lety kolmo, ale pod barvou by to nemuselo vadit. Obrázek hodím zítra, až to vytvrdne
homemade Jasanová 
Vox AmPlug - JS
Vox AmPlug - JS