Tak tohle mi připomíná takové ty echt folklorní pravé dřeváky z pouti, co se věšely na zeť vedle Švejka z drátu v některých obydlích před 30 lety...Fuj, pro mě jednoznačně šup do rubriky o nej ošklivé kačát- teda telátko!OndrejCvrk píše:
Tenhle je krásnej, telecaster Davida Kilminstera. Tu kresbu tam má vypálenouŠkoda jen, že nemá fenderovskou hlavu
Telecaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Telecaster - jaké se vám líbí?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
-
Teorge
Já si až teď všiml snímačů a kobylky. Předtím mě akorát zaujalo to vypálení, kdysi jsem si taky vypaloval obrázky do dřeva 
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Fender MusicMaster má jeden singl uprostřed. Hraje na něho Mikoláš Chadima.Jester píše:By mě zajímalo, proč, když jsou kytary jednosnímačové, je snímač vždycky u kobylky. Proč není u krku? Na snímač u krku hraju na všech svých kytarách tak 99% celkovýho času ...trip píše:http://www.themusiczoo.com/blog/wp-cont ... head-1.jpg
Tahle je podle me velmi stylova a povedena, pak jeste stary esquiry apod. Ach...
a co tahle klasika..?
Epiphone LP Jr Special TV Yellow limited edition, P90-neck, Gretsch Filtertrone-bridge, Piezzo in bridge,
VHT Special6 Head + box 112eminence, Line6 POD 3XLive
.."jedovaté" telátko je možná vzhledově velmi přitažlivé, nicméně vždy když vidím telecastery s HB u kobylky, s lepeným topem a s nalepeným hmatníkem, tak mi hlavou běží otázky, zda se tato telata nezatoulala až příliš daleko od svého původního (zvukového) charakteru..?Dif Der píše:Nahodím novou fotku svého jedovatého telátka.
Epiphone LP Jr Special TV Yellow limited edition, P90-neck, Gretsch Filtertrone-bridge, Piezzo in bridge,
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
to je nejkrásnější podoba teletedrobekivo píše:a co tahle klasika..?
a toto naopak nejhnusnějšídrobekivo píše:.."jedovaté" telátko je možná vzhledově velmi přitažlivé, nicméně vždy když vidím telecastery s HB u kobylky, s lepeným topem a s nalepeným hmatníkem, tak mi hlavou běží otázky, zda se tato telata nezatoulala až příliš daleko od svého původního (zvukového) charakteru..?Dif Der píše:Nahodím novou fotku svého jedovatého telátka.
- OndrejCvrk
Rocky_MK píše:to je nejkrásnější podoba teletedrobekivo píše:a co tahle klasika..?
a toto naopak nejhnusnějšídrobekivo píše:.."jedovaté" telátko je možná vzhledově velmi přitažlivé, nicméně vždy když vidím telecastery s HB u kobylky, s lepeným topem a s nalepeným hmatníkem, tak mi hlavou běží otázky, zda se tato telata nezatoulala až příliš daleko od svého původního (zvukového) charakteru..?Dif Der píše:Nahodím novou fotku svého jedovatého telátka.
Ne, fakt se mi to nelíbí, vypadá to hrozně. Vypadat tak Les Paul, tak by se mi asi líbil, ale pro mě je tohle normální designové (to bych ještě oželel) a zvukové (to už ne) prznění klasiky. Kdyby aspoň byl u kobylky singl...
Souhlasím, to moc telatovský není, také se mi to nelíbí, prostě je to až moc moderní! Jednoduchost a singly... To je telecaster
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Říkejte co chcete, je to nádherný

velmi slušný kytarový stojan ..
- Dif Der
- last.fm: http://www.last.fm/user/DifDer/
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/onpoll
- Kontaktovat uživatele:
Klasiku má každý druhý. 
Hanák #00057, Hanák #00028, G&L Asat Classic Bluesboy, Grebeň Customcaster, Framus Diablo Pro, Fender Stratocaster Player, Mesa Boogie Roadster 212, Randal RM4 (Salvation Audio Matchvox, Buddy, Camerock)+ Engl 840/50, Diezel 412 FV
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
- OndrejCvrk
Posílám tu jednu takovou srandu, co mám doma 
říkám mu telemaster
říkám mu telemaster
OndrejCvrk píše:říkám mu telemaster

- OndrejCvrk
Telemaster existuje?
No, to jsem ani nevěděl. Tomuhle teleti se mi říkat telecaster nechtělo, tak jsem to trošku upravil. No jo, Fender byl vždy o krok napřed.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
mít takovou srandu by se mi taky líbilo.OndrejCvrk píše:Posílám tu jednu takovou srandu, co mám doma
říkám mu telemaster
já už sem asi moc starej na tyhle srandyRocky_MK píše:mít takovou srandu by se mi taky líbilo.OndrejCvrk píše:Posílám tu jednu takovou srandu, co mám doma
říkám mu telemaster
co takhle radši klasiku?

JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- OndrejCvrk
MrB14ck píše:já už sem asi moc starej na tyhle srandyRocky_MK píše:mít takovou srandu by se mi taky líbilo.OndrejCvrk píše:Posílám tu jednu takovou srandu, co mám doma
říkám mu telemaster![]()
co takhle radši klasiku?
Mno, abych řekl, tak jako klasiku beru spíš telátko, který má dva singly. A moc nemusím ty, co mají ty díry
co takhle radši klasiku?
[/quote]
Mno, abych řekl, tak jako klasiku beru spíš telátko, který má dva singly. A moc nemusím ty, co mají ty díry
[/quote]
Připojuji svůj souhlas: Thinline se dvěmi HB byla spíše rekce Fendera na konkurenční kytary firem Rickenbacker a Gibson (a to ve stylu - DVA V JEDNOM). Cesty výrobců kytar se kříží a prolínají. Většinou jsou pak výsledkem různé "hybridní" modely a někomu mohou sednout zvukově, designově i do ruky... Nicméně klasické verze zřejmě přežily více než půl století právě proto, že mají nějáký specifický nadčasový charakter ... A to je důvod, proč se k nim i po tolika letech mnoho zkušených hráčů obrací... právě čas prověří i nové cesty
[/quote]Mno, abych řekl, tak jako klasiku beru spíš telátko, který má dva singly. A moc nemusím ty, co mají ty díry
Připojuji svůj souhlas: Thinline se dvěmi HB byla spíše rekce Fendera na konkurenční kytary firem Rickenbacker a Gibson (a to ve stylu - DVA V JEDNOM). Cesty výrobců kytar se kříží a prolínají. Většinou jsou pak výsledkem různé "hybridní" modely a někomu mohou sednout zvukově, designově i do ruky... Nicméně klasické verze zřejmě přežily více než půl století právě proto, že mají nějáký specifický nadčasový charakter ... A to je důvod, proč se k nim i po tolika letech mnoho zkušených hráčů obrací... právě čas prověří i nové cesty
Naposledy upravil(a) drobekivo dne 3.04.2012 8:05, celkem upraveno 4 x.
jo
Naposledy upravil(a) grock dne 23.10.2013 9:41, celkem upraveno 1 x.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.