Kytary známých kapel

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
poz3n

Kytary známých kapel

Příspěvek od poz3n »

Tušíte někdo v jakých cenových relacích se pohybují ceny samotných kytar v takových těch našich ,,vrcholových,, kapelách typu Kabát, Chinaski a podobně (mám na mysli je to kolem 50ti tisíc nebo třeba přes 100 000kč? Čistě ze zvědavosti. Dík
KLÁVESY: Yamaha portable grand dgx 220
ELEKTRICKÁ KYTARA: Squier Fender Affinity Stratocaster
KOMBO: Fender Mustang II
sebous

Re: Kytary známých kapel

Příspěvek od sebous »

Kytarista ze Sunshine např. má pokud se nemýlím http://kytary.cz/gibson-les-paul-custom-eb/HN109905/ což je nádherná kytara za 70k :D
Kytara: Squier Affinity HSS strat (middle pickup- Fender american std.)
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

u vetsiny techto vrcholovych kapel to stejne clovek ani nepozna :D ale vidal jsem ruzne cenove kategorie
poz3n

Příspěvek od poz3n »

Každopádně mám pocit, že u některých těch našich kapel to je docela marnivost, protože na to, co některé hrajou, rozhodně podle mě nepotřebujou kytary v takových relacích :D
minibb

Příspěvek od minibb »

to u me my kytary taky, pritom jak hraju :lol:
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
grock

Příspěvek od grock »

Běžné je kolem těch cca 50t. , Kabáti mají i Jolany a ne nejdražší LP, tak snad 20-100 v pásmu bude i 90% ostatních, nejdražší kytara na české scéně je asi LP R.Hladíka, co mě tak napadá, tam bych šacoval násobek :wink:
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Robert Kodym má taky docela slušnou sbírku ne uplně levných kytar, co vím.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
grock

Příspěvek od grock »

Jeden můj známý prodal Kodymovi LP std za 24t před 20 lety. Sbírku má asi velkou, ale ta Hladíkova bude v ceně cca 10-100 nových gibsonů, pokud je opravdu z r.59...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
poz3n

Příspěvek od poz3n »

ač Kabáty neposlouchám, tak je to fajn článek, dík 8) hele a vždycky mi taky zajímalo jak to dělaly kapely který na konci koncertu roztřískaly kytary (třebas Nirvana) to si je pak nechávaly opravovat nebo jak :D ?
Mekron

Příspěvek od Mekron »

poz3n píše:ač Kabáty neposlouchám, tak je to fajn článek, dík 8) hele a vždycky mi taky zajímalo jak to dělaly kapely který na konci koncertu roztřískaly kytary (třebas Nirvana) to si je pak nechávaly opravovat nebo jak :D ?

:) Tak to já udělat s tou mojí:) Jinak když jí vemou o zem tak už to asi nepude ne? Ale kytaráři dělaj divy:)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Třeba si na poslední skladbu a demolici vezmu levnou kytaru ze setu a můžu si zvesela práskat. To řada kapel dělá také. Měnit krky a rozmlácené pickgardy se snímači také není problém. Ovšem, když ale praskne i tělo...
witteck

Příspěvek od witteck »

[PRS CE-22] [G-lab GSC-3 switcher, Crybaby, TC Electronic G-major, Polytune] [R&R Amplification SL\LD preamp, Mesa Boogie 20/20 poweramp] [Vlasa & Black 2x12" box]
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Krajčo vyhodil 350000 z okna... jak to za to někdo může dát hergot... Kdyby šlo opravdu o tu první postavenou tak tu cenu chápu - starožitnost, ale vzhledem k tomu, že to je jen aged model. Tak to se na mě nezlobte, ale to je židárna.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
viwalda
Bandzone: sklad by walda

Příspěvek od viwalda »

poz3n píše:Každopádně mám pocit, že u některých těch našich kapel to je docela marnivost, protože na to, co některé hrajou, rozhodně podle mě nepotřebujou kytary v takových relacích :D
viz sunshine :D
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403...
http://bandzone.cz/skladbywalda
http://bandzone.cz/zor
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

to už mi jako snobárna přijde...
kdyby 200 litrů... řeknu si hergot jo, třeba to dřevo když rostlo hnojil sám Eric Clapton :D, ale 350 už mi přijde fakt jen jako vyhazování prachů...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Jako profík si jí může dát do nákladů 8)
Taky pochybuju, že by za ní musel platit plnou cenu, je to reklama pro Kytary, ty si tim navíc
šplhly u Fendera, atd :wink:

No ale hlavně: takhle ukojený ego pana K. - k nezaplacenííí :mrgreen:
I´m wheels... movin´wheels
Mastr

Příspěvek od Mastr »

No nevím jeslti by mi ukojilo ego to, že jsem dal 350000 za něco co vypadá stejně jako jiné něco o 330000 levnějšího, a dokonce je to i ze stejné továrny a bude to hrát skoro stejně
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

ale no tak,kluci snobarna su Gaisenovci a nie drahe gitary,tak načo si kupovat US tele za 30 t ked mam za nu 10 behringerou alebo dve mexiká ? jasne že to Summers tele je predražené a ja by som signovaný model nikdy nechcel ,ludia čo maju prachy kupuju proste drahe veci nie v hypermarketoch ale v obchodoch o ktorych ani netušíme a muzikantovi može urobit radost aj lacák aj super draha zaležitost a ja keby som mal prachy tak si dam urobit v custom shope 100 gitár :shock: hockedy o tom snívam,a kto píše že summers tele za 300 hra ako us tele za 30 tak nevie o čom hovorí,však aj jaguar aj polo je z wolfvagenu a neni tam rozdiel ? odkedy je fender a custom shop to isté ?treba si zahrat na dobré nástroje a potom hodnotit,a dobrý nástroj ukazuje svoje klady az po dlhsom hraní,
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

je to individualni, trochu mi u tohohle threadu unika smysl :) nektery pomerne znamy kapely jezdi s vintage gearem za sileny penize a jini (jeste znamejsi) interpreti zase brazdi stovky koncertu rocne (vcetne velkych podii) s tranzistorovym kombem za pet palackych ;)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“