Marshall JMP1H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Maples
Kontaktovat uživatele:

Marshall JMP1H

Příspěvek od Maples »

Ahoj! Nenašal jsem tu zatím téma, které by se zabývalo novými výročními 1W zesilovači od Marshallu a myslím, že je to něco, co určitě za zmínku stojí, tak zde!
Včera jsem hrál na tuto hlavu a vyvolala ve mě velice rozporuplné reakce. Je to úžasně jednoduché, potiché a přesto to hraje opravdu nádherně (nutno podotknout, že jsem to ale rovnou dal naplno, jinak to asi smysl nemá:D) Hlava je krásně udělaná, není to levná hračka jako spousta nízkovýkonových lamp a při použití gain boostu (přepínač na zadním panelu) je to perfektní rock'n'roll! (hrál jsem na LP, se stratem bych se toho kvůli slabšímu výstupu a tenkém zvuku bál). Je tam ještě nějaký silent přepínač, a to zní potom jako z mobilu, což už je poměrně fakt přehnané, ale dokáži si představit využití (hraní v pokoji, kde spí dítě? no, těžko říct).
Ale co mě naprosto pobouřilo, je cena. Chápu, že je to výroční model, ale panel přeci není ze zlata! Kdyby stál zesilovač 3000 a kombo 5, ještě by se o tom dalo uvažovat, ale tohle je podle mě nehoráznost.) No nic, snad jsem nepostoval něco duplikovaně, to se omlouvám...
zde video:
http://www.youtube.com/watch?v=Mo2TDwMN7Tg
tady odkaz přímo na hlavu v music city, kterou tam mají k vyzkoušení:
http://www.music-city.cz/marshall-jmp1h-11927.html#
Co vy na to?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Topster
Kontaktovat uživatele:

Re: Marshall JMP1H

Příspěvek od Topster »

Jako hračka asi fajn, ale i kdyby to bylo nevím jak výroční a kdovíjaké, 15 000 bych za to nedal...
Akustika: Fender CD-60
Elektrika: Ibanez RG 450 (Made in Japan, RM Pups), Bach Explorer (RM Pups)
Kombo: Monacor IMG Stage Line GAT-1250R 50 W, Kustom Gauge 12, 16 W
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Je to přehnaný. Naživo jsem na to nehrál a věřím, že to asi hraje hezky, ale tolik peněz za jednowatt? Samotnej nápis Marshall beztak dělá 90% ceny.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
kubog

Příspěvek od kubog »

Dodrbali to. Čakal som, že vyjdú šumy a spravia Gold Jubilee. Toto je úplný joke. Posledné výročné modely Shallu stoja za deravu pi*u. :roll:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ať to hraje jakkoli, tak to na mě pořád působí spíše dojmem hračky pro fanatické sběratele. Protože příčetný člověk do toho ty peníze snad nemůže dát... Kdyby to nacenili nějak pod 10k, ok, dejme tomu, ale tohle je moc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

15000 bych dal tak mozna za tu holku.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »