Zvuk - dokopnutí ESH pro přiblížení se VHT
Pravidla fóra
Zvuk - dokopnutí ESH pro přiblížení se VHT
Zdravím kolegové, prosím o radu, mám 100W hlavu ESH, ale jelikož hraji HC a nu-metal, potřeboval bych ten zvuk něčím pořádně nakopnout. Ideálním řešením mého problému by bylo vlastnit VHT Pitbull Ultra lead nebo Sig:X, ale bohužel na tyhle hlavy nemám, proto bych se chtěl za rozumnej peníz přiblížit VHT ( dnes už Fryette).Díkys za rady.
Re: Zvuk
Pan zeman z hranic. A nebo vht deliverance http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum Ale je to jednokanál nevim jak moc by to pro tebe bylo omezení.
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis 
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvuk
možná by tomu pomohlo pár tejdnů na sahaře
jinak pokud chceš přímo zvuk vht tak buď koupit VHT, nebo naky pedál co se snaží jejich aparáty simulovat - možná dělá něco AMT v jejich J FET serii, zatím jsem našel jen tohle http://www.audiotek.cz/product-47472-am ... s-vt-drive a na celkovém zvuku VHT se prý dost podílý i ty jejich repráky P50 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Re: Zvuk - dokopnutí ESH pro přiblížení se VHT
P50E se nepodílí dost, ale naprosto zasadne
bez nich je VHT stadardni aparat s lehkou "vht" prichuti
Ovsem ze zadani lze vydedukovat, ze esh kolega podlehl vht hypu, ....nevim proc by mel mit ESH malo gainu a taky nevim proc by "malo gainu" resil jenom VHT apec.
Patri se upozornit ze VHT/Fryette jsou aparaty ktery chce "kazdy" ale nakonec u nich malokdo vydrzi (zdravim bubucciho, ktery sveho vysneneho pittbula prodava po 3/4 roce?
Muj osobni postreh je ze cloveka ktery touzi po hodne gainu, VHT akorat zklame svym charakteristickym "suchym" soundem a svoji pozornost bych obratil spise k englum.
Ovsem ze zadani lze vydedukovat, ze esh kolega podlehl vht hypu, ....nevim proc by mel mit ESH malo gainu a taky nevim proc by "malo gainu" resil jenom VHT apec.
Patri se upozornit ze VHT/Fryette jsou aparaty ktery chce "kazdy" ale nakonec u nich malokdo vydrzi (zdravim bubucciho, ktery sveho vysneneho pittbula prodava po 3/4 roce?
Muj osobni postreh je ze cloveka ktery touzi po hodne gainu, VHT akorat zklame svym charakteristickym "suchym" soundem a svoji pozornost bych obratil spise k englum.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvuk - dokopnutí ESH pro přiblížení se VHT
Spoluhráč toho ESHe pár let měl a nějak z něho nadšený nebyl. Nepřišlo mi, že by měl málo gainu. Větší problém bych viděl v tom, že ten aparát má nevýrazné středy a je už od výroby jakoby nalazený do klasického Véčka a má problém se prosadit...no klasickému pittbullu sa to nepodobalo ani omylem
SigX i UL mají v konci KT88 a to se taky podepíše na celkovém zvuku. Možná se zkusit domluvit u ESHe, jestli a popř. kolik by stála úprava na KT88čkový konec a úprava preampu, ale to asi nebude to pravé /a podle P. Horkého, u kterého ten eshe byl s požadavkem na úpravu preampu, ani možné/.
Jinak Bubucci prodavá vysněného pittbulla, protože má 2
SigX i UL mají v konci KT88 a to se taky podepíše na celkovém zvuku. Možná se zkusit domluvit u ESHe, jestli a popř. kolik by stála úprava na KT88čkový konec a úprava preampu, ale to asi nebude to pravé /a podle P. Horkého, u kterého ten eshe byl s požadavkem na úpravu preampu, ani možné/.
Jinak Bubucci prodavá vysněného pittbulla, protože má 2