spodni ecko mi dela bordel :O
Pravidla fóra
spodni ecko mi dela bordel :O
zdravim,
již cca tři měsíce jsem hrdým majitelem Ibanez GAX30 a doteď jsem s ni neměl problémy ... nicméně teď mi razantněji zahrané spodní ecko dela strasnej kraval, proste v jednom miste jako by ta struna uplne jinak rezonovala a prijde mi ze to jde od kobylky ... zkousel jsem vymenu strun ... nic ... kontroloval jsem jestli mi struna nekde o neco nedre a taky nic ... nemate nekdo podobnou zkusenost nebo nejaky napad sim by to mohlo byt plz?
již cca tři měsíce jsem hrdým majitelem Ibanez GAX30 a doteď jsem s ni neměl problémy ... nicméně teď mi razantněji zahrané spodní ecko dela strasnej kraval, proste v jednom miste jako by ta struna uplne jinak rezonovala a prijde mi ze to jde od kobylky ... zkousel jsem vymenu strun ... nic ... kontroloval jsem jestli mi struna nekde o neco nedre a taky nic ... nemate nekdo podobnou zkusenost nebo nejaky napad sim by to mohlo byt plz?
mohl bys to nahrat co to děla??? nějak si to nedovedu predstavit co by to mohlo dělat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
A je to slyset jen nasucho, jen ve vystupu nebo v obojim? Chova se ta struna jinak i opticky oproti ostatnim? Zkus zvysit dohmat, nebude to idealni reseni, ale aspon ti to treba napovi, kde muze byt chyba...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
tak když je to jen na sucho tak bych se vykaslal na nějake reseni...... mě taky vybrujou struny na některych prazcich od kobylky...... a pri hre to neni slyšet..... ale mam podezreni ze je to strunama
tri mesice kazdodenně hrane Gibson LPaulky to uz neni ono 
Mam taky gax 30, obcas se mi to stane, tak proste trochu silou vemu za strunu, zalomcuju s ni, a prestane to, je to tim ze nejak drhne v kobylce.Boom! píše:jj zkusim to nahrat ... proste vetsina te struny rezonuje normalne a ta jedna jedina cast jakoby uplne jiny ton a jina frekvence trosku jako kdyby to drelo o nejaky prazec ale to nedre ...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jop, Ibanez dava standardne 9ky.Nero píše:Parvděpodobně tam byly nějaký .009...
Pokud ti to dela bordel jenom nasucho, kasli na to. Stelovani dohmatu by mohlo pomoct, ale tim si s nejvetsi pravdepodobnosti akorat dokurvis nastaveni, pokud nebudes vedet, co delas
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
napada mě ze bys mohl zhodit strunu, a vzit treba starou strunu a trošku prej po kameni kobylky......... treba je tam nějaka mini necistota co to děla