Dobré VST instrumenty

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Nik 555

Dobré VST instrumenty

Příspěvek od Nik 555 »

Zdarec kolegové,

mohli by jste mi doporučit nějaký dobrý Vst instrumenty? Výrobce,odkaz na web, free nebo placené. Mam namysli spíše elektronický zvuky (pady,synth,fx atpod). Thanks :)
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
Paris
Rádce

Re: Dobré VTS instrumenty

Příspěvek od Paris »

kdyz mas pady na prvnim miste, to te asi bude zajimat Absynth... a mozna neco dalsiho od Native Instruments

Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Jo to vypadá nabouchaně. Od NI používam zatim jen guitar rig. Jinak musim říct že výbornej je i reason ale bohužel nejde propojit přes rewire s cubase na windows 7 64bit :( kdybych našel způsob jak ho propojit, kromě reinstalu na win xp, tak si pískám..
stajpik

Příspěvek od stajpik »

Těch dobrých VST instrumentů je vskutku dost, ale kvalitu rozhodně hledej u těch komerčních. Takže cokoliv od Native Instruments, dobrý je také Albino3, slušný věci dostaneš i z produktů FabFilter (celý bundle je super). No a samozřejmě na bicí mohu doporučit Addictive Drums (zatím nejlepší co jsem kdy použil. Na ty samplovaný věci třeba Battery, nebo Kontakt.

Freeware VST je fakt mraky, na samply jsem si docela oblíbil "shortcircuit", dá se s ním fakt vyblbnout. A synťáků je tady fakt dost, co mně teď napadá je asi Free Alpha a nějaký věci od DSK. A protože toho je fakt hodně a byli bychom tu do rána, tak doporučuji navštívit http://www.kvraudio.com/, tam najdeš opravdu všechno dle gusta. Snad jsem trochu pomohl.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Tady najdeš sice většinou VST efekty, ale pár synthů tam kluci taky napsali a jsou hlavně lehce "vybrané", takže nemusíš zkoušet ty mraky plug-inů, co na KVRaudio jsou.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

stajpik: Díky za tip ten Albino3 vypadá taky dobře. Co se týče addictive drums, tak musím potvrdit že jsou fakt super, sám je používám už pár let. :) Zatim jsem ale osobně neměl tu čest se Steven Slate Drums http://stevenslatedrums.com/ ty se mi taky zamlouvaj.

pavlii: Ok, mrknu tam do diskuze dobrý, téma dík :wink:

Jinak teda ještě se mi zamlouvá od Native Instruments - Massive.
Potřebuju aby to byl nějakej synth z kterýho lezou mohutný a silný zvuky který se hoděj do tvrdší hudby. :)
Ale to taky není úplně podmínkou..
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

to by se ti mohl libit i Sylenth, ten ma takovej (mimo jine) cistej jednoznacnej zvuk (i hladkej, i jedovatej), myslim ze pujde dobre pres mix i v tvrdsi muzice.
Amorph

Příspěvek od Amorph »

Massive, Absynth i dalsi veci od NI jsou fajn. Myslim, ze u nich je i dobrej pomer cena/vykon a nejlepsi kdyz to koupis jako balik Komplete. Ale variant je samozrejme vice, jak uz ty zminene, nebo zajimavy a velmi vsestrany syntak je treba Spectrasonics Omnisphere. Ale spousta dobrych veci se najde i zadarmo, jak uz bylo zmineno neuskodi sledovat nebo si prohledat KVR. Pravda, zabere trochu casu se tim prokousavat. Ja uz tak nejak automaticky vynechavam veci delane v Syntheditu, pokud tam neni v popisu vyslovne napsane, ze pouzivaji vlastni algoritmy. Tady rychlej odkaz na serch filter http://www.kvraudio.com/q.php?search=1& ... e&ob[]=dan
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

OK, díky za tipy určitě si z toho něco vyberu. Ten omnishpere se mi taky zamlouvá. No uvidí se co se bude jevit jako nelepší :wink:
kelley
Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kelley »

Nebo třeba Cakewalk z3ta +2 http://www.cakewalk.com/Products/Z3TA/
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Taky slušná mašinka je ReFX - NEXUS
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
stajpik

Příspěvek od stajpik »

Přesně tak, být tebou, tak bych taky vyzkoušel výše doporučený Nexus. Dle mých pocitů to má daleko lepší pady, než které ti nabídne Absynth a pokud chceš dělat vyloženě taneční věci, tak tohle by měl být takový základ. Zvuky to má fakt parádní a leccos zajímavého se dá vykroutit. Navíc s těma sekvencema je kolikrát na zkouškách zábava :D
Nik 555

Re: Dobré VST instrumenty

Příspěvek od Nik 555 »

Díky, vše vyzkouším :wink:
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“