Gibson Kirk Hammett Flying V

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Mastr

Gibson Kirk Hammett Flying V

Příspěvek od Mastr »

Tohle jste zaregistrovali.... http://www.themusiczoo.com/blog/2012/gi ... prototype/
Zvláštní, Hetfieldovi iron cross neudělali, ale Hammettovi, který má tolik ESP signatur, až to pěkné není, udělali limitovanou edici jeho pra Flying Včka z vrcholných let Metallicy.
Obrázek
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Gibson Kirk Hammett Flying V

Příspěvek od Kinx »

ta bude super, ale radeji si ani nechci predstavit tu cenu :(
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Je to zas akorát obchodní trik... Hammett měl úplně obyčejné gibson flying V jen si ho trošku vzhledově přizpůsobil a za ty roky se opotřebovalo. Oni udělají to samé, ale cena bude nehorázná.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Nůda a další pokus o rejžování peněz ze zombií.

Tohle Hammettovo Véčko mi přišlo daleko osobitější (navíc ESP je ESP:):

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nedávno bylo přesně toto ke koupi na eBay a (ne)byla to myslím nějaká závratná pálka. Co si matně pamatuji tak cena byla mezi 3.000 a 4.000 USD.
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 10.04.2012 14:52, celkem upraveno 1 x.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

I´m wheels... movin´wheels
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak cena je nakonec hezka a kulata :)))

libi se mi ta kombinace snimacu, 81 u kobyly a H u krku - osobne bych z EMG volil na mahagonovou kytaru stejnou kombinaci (i kdyz ke kobyle mozna spis 89), stejnou ostatne pouziva i Morello na tom svym blede modrym superstratu.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen: 10.000 $ za Iron Cross to není, takže honem honem Kirko-fanoušci, kupujte dokud je co a dejte tak najevo svou spokojenost s tímto cenovým ústupkem, který tak dělá z této kytary snadno dotupný inštrument. Tak snadno dostupný, že na něj určitě bude do roka hrát každej druhej Kirk-wannabe!
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Véčko s EMG a co jako? + na to ještě podpis od Hammeta a lidi jak slepice budou dávat klidně i trojnásobek normální ceny :lol: Přitom stejnou kytaru můžou mít za polovinu 8)
PaoloCZ

Příspěvek od PaoloCZ »

To ani nestoji za rec.
Tahle parada cca 110 000Kc a nebo http://kytary.cz/gibson-flying-v-eb/HN107655/ + EMG za 4000Kc = cca 30 000Kc
Ja si myslim ze Kirk chtel proste pro radost repliku svy stary kytary a nejakou "dobrou" dusi napadlo, ze by se jich par mohlo prodat.
• 1983 Marshall JCM800 4210 50W 1x12" ... a loupe se omítka •
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Tak bacha, ladící mechaniky jsou na Kirkově veledíle z nějaké kosmické oceli (proti stock-plastu), které mají nevyčíslitelnou hodnotu a můžeme být rádi, že tu cenu kytary vyčíslili tak jak jí vyčíslili.
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

r0nn!e píše: (navíc ESP je ESP:)
To je zase názor :roll:
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Viťas

Příspěvek od Viťas »

r0nn!e píše:Tak bacha, ladící mechaniky jsou na Kirkově veledíle z nějaké kosmické oceli (proti stock-plastu), které mají nevyčíslitelnou hodnotu a můžeme být rádi, že tu cenu kytary vyčíslili tak jak jí vyčíslili.
Gibson to zkrátil na: "Schaller™ M6® with #2 button tuners and 14:1 tuning ratio". :D
Kytara: Epiphone Les Paul Custom Zakk Wylde 2011, BaCH Les Paul Custom White
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
matus

Příspěvek od matus »

PaoloCZ píše:To ani nestoji za rec.
Tahle parada cca 110 000Kc a nebo http://kytary.cz/gibson-flying-v-eb/HN107655/ + EMG za 4000Kc = cca 30 000Kc
Ja si myslim ze Kirk chtel proste pro radost repliku svy stary kytary a nejakou "dobrou" dusi napadlo, ze by se jich par mohlo prodat.

To je bez debaty, koncom minuleho roka bola este vacsia zlava na kytarach konkretne na toto vecko, sam som ho zobral a hra super :)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Na kolik byla naceněna Kirkova originální kytara?
reason

Příspěvek od reason »

http://www.thomann.de/cz/gibson_kirk_ha ... v_aged.htm

otázka je, kdo si ji koupí. kdybych měl peníze nazbyt, pak možná, ale řekl bych, že profík se bude spíš pídit po zvukových a jiných kvalitách než po podpisu KH. asi jich moc v oběhu nebude, takže jak říkáte, někdo na těch pár kusech vydělá. snad to bude alespoň za ty prachy odpovídející zvouček
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

jakub.kubaaa píše:
To je zase názor :roll:
Někdy si taky zkus na to ESP zahrát a nehledět jenom na logo na hlavě...

Ta cena je vcelku úlet, ale pokud si najde kupce, tak nevidím problém.
reason

Příspěvek od reason »

bubucci píše:
jakub.kubaaa píše:
To je zase názor :roll: Někdy si taky zkus na to ESP zahrát a nehledět jenom na logo na hlavě...
souhlasím s bubuccim
na ESP (origo) jsem hrál pouze jednou. byla to eclipse II. rozhodně to nebyla mrtvá kytara, ale upřímně řečeno, čekal jsem víc. zvuk byl poddajný i dostatečně průrazný, ale nikde jsem nepocítil barvu dřeva. možná to bylo těmi aktivy nebo kýho šlaka - kopu za pasivní HB. znělo mi to děsně uniformovaně. z mého pohledu perfektně zpracovaný nástroj, ale osobně bych ji nekoupil ani za poloviční cenu (zkoušel jsem bazarový kus), protože mě prostě neoslovila :idea: - ESP neESP, nemělo to dál smysl řešit. momentálně mám o několik tisíc levnější nástroj (nechci značkovat), který mi sedl mnohem více jak zvukově tak do ruky. každopádně uznávám, že moje kytara může u někoho z hlediska hodnocení ve srovnání s eclipse dopadnout úplně naopak než jak to slyším já.

sám jsem chvíli viděl východisko z "kytarovo-funkčně-zvukové" krize v koupi ESP. nakonec mám doma zaparkovanou úplně jinou potvoru. každopádně ESP čest! mně jenom nesedla, ale je mi jasné, že z některých modelů bych si sedl na p***l stejně jako z mnoha jacksonů, deanů, gibsonů, fenderů atd. každá ma něco...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“