Pravda, asi od dvou dnů cvičení očekávám příliš:)Paris píše:to si zvyknes. i ty prsty si zvyknou. jen to chce trochu casu.
Taky mě napadlo jestli to není šířkou krku, přeci jenom 56mm je docela síla.
Pravda, asi od dvou dnů cvičení očekávám příliš:)Paris píše:to si zvyknes. i ty prsty si zvyknou. jen to chce trochu casu.
asi nema 56, na predchozi strane jsou fotky. tohle tam sice neni videt, ale vypada normalne....EDGE... píše:56 mm je fakt dost i na spanelce
pokud ted nemas nejak extremni dohmat, tak si zatim moc nerikej. s kovovejma strunama to bude zase jiny. to ze si zvyknes, tu nepiseme jen tak aby rec nestala ... ale opravdu to chce trochu casu. a zacatky boli.Mekron píše:si řikám až si koupim elektriku tak mi to na ní půjde dobře /berte s rezervou/ přecejenom co jsem četl má nižší dohmat a tady je zamáčknout strunu něco opravdu...
jak pise jakub, v tom to neni. deti maji velkou spanelku bezne od 11 let. a to, ze se kytara musi nejak drzet, taky nepiseme jen tak ... tohle zrovna docela souvisi s tim, kam a jak dosahnes.Mekron píše:je docela masakr zahrát G durr protože já tam nahoru prostě nedosáhnu a to jako vážně....