Riffstation

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
filo01

Riffstation

Příspěvek od filo01 »

Dneska jsem na to narazil na GuitarNoize, vypadá to zajímavě, otázkou je, jak si to povede na "normálních" skladbách, ne na těch, co si pro prezentaci pečlivě vybrali :)

http://riffstation.com/
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Riffstation

Příspěvek od rotten77 »

Už to někdo vyzkoušel/používá? Taky by mě zajímalo, jaká je realita.
jastud

Příspěvek od jastud »

Vypadá to zajímavě, asi prubnu trial verzi. Pokud to bude fungovat jak slibují tak bych do toho ten litr vrazil...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
jastud

Příspěvek od jastud »

No tak jsem to trochu vyzkoušel. Zpomalování, zrychlování a změny tóniny písniček fungují velice dobře.
Rozpoznávání akordů před sebou má ještě hodně cesty, jakž takž to použitelné to je, ale žádný zázrak se nekoná.
Izolace kytarové linky linky je hodně závislá na nahrávce. Někdy to funguje výborně, někdy alespoň použitelně a občas je to k ničemu.
Ten riff builder je docela šikovný, soft určí bpm nahrávky takže se pak dají docela pohodlně vybírat logické bloky (takt, půl taktu a podobně) ze skladby a lepit je k sobě dle libosti.
Nicméně do plné verze asi nepůjdu.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“