rady JVM 410H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Latam
Kontaktovat uživatele:

Re: rady JVM 410H

Příspěvek od Latam »

rain píše:Notabene když kupuješ bazarovou hlavu...
Latam píše:...a hrozně to tlačí...
A já myslel, že každý kytarista chce tlačit vícavícavíc :-)
Ale já su taky kytarista nahovno :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

No tak s tím Kustomem sa dá souhlasit, je to asi nejlíp hrající levný box...Hrál jsem na něj s rectem i pittbullem a jediné co mi vadilo, že nebyl dost adidas :D
Dusty95

Příspěvek od Dusty95 »

tak sem si vybral 1936m pak časem našetřim možna i na lepší :)
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

čaues, no ja som mal na jvm 410 box marshall 1936 hralo to výborne ale skusil som framus 2 x 12 a to hraje subjektívne lepšie tak modernejšie , hlasitost je ok aj do skušebny aj na podia,ten framus sa mi zdá taký priebojnejší ,rezavejší,ale nemá tolko basou jak 1936, ínáč som hrával aj na 1960-ky a dneska by sa mi s tým už nechcelo tahat , jasné že 4 x repro je plnší zvuk ale ta váha :!: sám to neodnesieš a 2 x 12 odnesieš aj sám, a 1936 je fakt lahunká, no a mám ešte 15 palcový robenák ,robil to kámoš gitarista-stolár , ani neviem čo je tam za repro ale tá bedna je uplne jak pírko a dobre hrá,skus framus s tým budeš spokojný aj s cenou idu tak po 200 E
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

to že se ti zdá framus modernější a řezavější bude hlavně díky tomu že tam osazujou V30 :wink:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Dusty95

Příspěvek od Dusty95 »

No taky jsem zkoušel VHT (nwm ktery model cca za 10k) měl takvej plnější a živější zvuk ale ja mam radši klasiku.
Chtěl sem se vás ještě zeptat, když hraju na zkreslenější kanál vevyšších hlasitostech (cca 4-5) tak mi to dělá zpětnou vazbu která se zesiluje, ale když zatlumím všechny struny nebo zaščnu hrát tak to přestane, pročetl jsem tu párčlánků a asi nejpravděpodbnější mi připadají snímače, tak jsem je posadil trochu dolu ale to mi nepomohlo, hraju na Gibson LP Studio.
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

Stanley06 píše:to že se ti zdá framus modernější a řezavější bude hlavně díky tomu že tam osazujou V30 :wink:
to ja viem ,že su tam V 30, ale hlavne čo hrá aku muzičku tak podla toho by som si vybral box, 1936 na aj rokenrol s čistým, framus aj na total štávu, sak može to aj kombinovat to repro, kopec ludí to tak robí,ale ak stacionárny box do skušobne tak kludne aj 4 x 12, aj 8 x 12, ale na koncerty kludne 1 x 12, ked nemá bednáka náhodou,a JVM- bude hrat dobre na každu slušnu bednu- moj názor, som posadnutý JVM-kom :shock:
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“