Troník píše:Jo jo.... to je fak já sem si taky vybíral LIVE byl sem přímo v KYTARY.cz ale stejně sem se v tom nevyznal... nechci tady tvrdit ze je ten muj TENSON fak dobrej to jako ne... je jasný že se nemůže rovnat s kejtrama okolo 30tis. Chtel sem jenom říct že sem s ním zatim prostě spokojenej mě prostě zatim stačí. V tu dobu sem nemněl ani moc peněz kupoval sem si celou aparaturu a navíc sem ani nevěděl jak mi to pude a jak mi to bude bavit a tak.. navíc táta byl silně proti a když sem to přitáh domu přes měsíc se semnou nebavil..

no můžu říct mněl sem super motivaci !

Sem samouk takže to furt žádnej zázrak nejni.. ale tak chce to cvičit

přemejšlel sem že koupim akorát nový struny a kábl jelikož sem slyšel jak to je tragický (Já to samozřejmě nepoznám

) takže to asi v nejbližší době vyměnim.
až se staneš rock star, budeš mít alespoň zajímavou story k tvým začátků

to se vždycky hodí, ne?!

jinak klobouk dolů. takové upřímné odhodlání jako máš ty se vždy nevidí. rodičům to neměj za zlé. je to sice psycho, ale z domu tě nevyhodili, tak snad to bude v poho

naši taky nebyli nadšení...ale myslím, že když uvidí odhodlání, možná i změní názor a časem ti na něco přispějí... moje zkušenost je taková, že čím víc jsem o něco žadonil, tím míň jsem toho dostal.
muzika je finančně náročná věc i pro vydělečně činné, natož pak pro studentstvo. touha po novém nástroji je veliká, chápu. nemáte to taky jednoduché. tak snad alespoň brigády, prarodiče, tetky a strécové něco přihodí.