Lehká a levná baskytara
Pravidla fóra
Re: Lehká a levná baskytara
Ahoj dík zvolim kombinaci všeho - lehká basa, sedět a když budu stát tak ten My strap- popruh. Dík
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Něco podobného už léta dělá DiMarzio, tak nevím, jeslti to je jeho patent...cvrček69 píše:Ten model se jmenuje Maťo Ivan, ty kšíry jsou myslím jeho patent a co se týče jeho hry tak dá do kapsy všechny tady na fóru
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
chroustjazz
dobře..a to, že hraje dobře..to je vysvětlení čeho?cvrček69 píše:Ten model se jmenuje Maťo Ivan, ty kšíry jsou myslím jeho patent a co se týče jeho hry tak dá do kapsy všechny tady na fóru
..teď už jen chybí "..a můj táta by přepral tvého tátu!"
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
basáci nehádejte se, nový příspěvek od německých přátel (thomann.de), kteří bleskově reagují na mé dotazy ohledně váhy nástroju: Danelectro Dano 63 Long Scale Bass váží 3,16kg
máte někdo zkušenost s IBANEZ GSRM 20(váha 2,8 kg), má kratší menzuru, myslím že by to nemělo být na škodu ba naopak-rychlejší pohyb po hnatníku?
chroustjazz píše:dobře..a to, že hraje dobře..to je vysvětlení čeho?cvrček69 píše:Ten model se jmenuje Maťo Ivan, ty kšíry jsou myslím jeho patent a co se týče jeho hry tak dá do kapsy všechny tady na fóru
..teď už jen chybí "..a můj táta by přepral tvého tátu!"
Jen jsem tím myslel že když někdo nemá oduševnělý výraz při hře tak není nutno si z něho dělat p***l.
Vůbec mi nešlo o nějaké potyčky slovní ani rodičovské
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat