Yamaha CS1x - prenos zvukov z PC do nastroja

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
juomas

Yamaha CS1x - prenos zvukov z PC do nastroja

Příspěvek od juomas »

Zdravim vsetkych, hlasi sa amater :oops:

Chcel som sa spytat, akym sposobom by som mohol docielit prenost audio zvukov z PC do synthu Yamaha CS1x. Stiahol som si nejake zvukove banky pre CS1x (potrebujem do kapely nove zvuky) a potrebujem ich dostat do nastroja. Malo by to vraj fungovat cez MIDI-USB kabel...aj som to skusal, zapojil som, zapol som Sysex a chcel odoslat audio do syntaku. Na displeji syntaku vypisalo" Receiving"... co nevyzera zle... ale potom to zmizne a neviem co sa udeje... pretoze ak sa pokusam niekde v bankoch v klavesoch ten zvuk najst, nedokazem to... neviem ako a kde....
Je potrebne MIDI-USB nejako instalovat alebo netreba a staci rovno spojit?
Akym sposobom by som tie zvuky mohol do klavesov preniest?
Co robim zle? Alebo co som si nevsimol/neuvedomil?

Budem kazdej rade veeelmi povdacny.....
Tesil by som sa veeelmi moc ak by sa to vyriesilo....
Dakujem!
Juomas
Naposledy upravil(a) juomas dne 6.03.2012 12:57, celkem upraveno 1 x.
dr.MENGELE

Re: Yamaha CS1x - prenos zvukov z PC do nastroja

Příspěvek od dr.MENGELE »

ja by som potreboval spravit zasa opak-neviem či by stačil midi kabel na konci s usb aby som mohol aspon použit klávesy na ovládanie klávesnice v music makeru.sorry že zneužívam tvoje vlákno ale je najnovšie a trochu príbuzné a asi by si nové vlákno s takou blbostou nik nevšimol:))
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
juomas

Příspěvek od juomas »

v pohode, hlavne keby sa nam podarilo najst pomoc obom :)
MikeD79

Příspěvek od MikeD79 »

tak já mám taky yamahy...ale s30..to je podobné...mám taky usb midi kabel...ale píše mi to , že mám port obsazený a že mám ukončit aplikace...to teda nevím ale jaké aplikace, nevím jak si mám uvolnit port com 1. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“