Zdravím,
Nebudu chodit kolem horké kaše,tak tedy před několika dny se u mého necelý rok starého komba vyskytl problém se zvukem,který se projevoval tak,že při hraní na jakýkoliv kanál(včetně clean) byl slyšet jakýsi takýsi ''distortion''(ano dist. na kytaře byl na min).Tento problém přetrvával,až donedávna,kdy mi kombo odmítlo vydávat jakýkoliv ze zvuků,na který jsem byl zvyklý.Po zapnutí kombo prakticky nereagovalo - skoro žádný zvuk,minimální distortion na jakýkoliv kanál.Zkusil jsem ho tedy nechat rozehřát s nadějí ,že se dostaví nějaký výsledek.Tenhle pokus se ukázal jako marný,jelikož po slušné půlhodince s dist. na max ,dokonce s přednastavením na extreme se dostavoval pouze slabý zvuk s minimálním distortionem.Zkoušel sem kombo zapojit i do jiné zásuvky s podezřením na energetický problém,jelikož je zapojené v prodlužovačce ,ve které je zapojeno i PC,ale tohle taky nijak nepomohlo.
Závěrem bych chtěl říct,že s kombem bylo zacházeno humánně a poděkovat za jakoukoliv radu.
Problém s aparátem Roland Cube 40XL
Pravidla fóra
Re: Problém s aparátem Roland Cube 40XL
Záruční servis.Deadly píše:.....necelý rok starého komba....
Hmm reklamace, sám teď asi budu reklamovat svojeho rolanda 40xl protože syči víc než se mi líbi...
Holt co naplat, tyhle digitály jsou potvory, když se něco odvaři člověk si to doma sám nespravi:(
Holt co naplat, tyhle digitály jsou potvory, když se něco odvaři člověk si to doma sám nespravi:(
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jak se na kytaře dává distortion na max nebo min?
Jsi si jistý, že to je opravdu aprátem a ne třeba kabelem, kytarou nebo nějakým efektem? Pokud to je opravdu kombo, tak šup na reklamaci.
Jsi si jistý, že to je opravdu aprátem a ne třeba kabelem, kytarou nebo nějakým efektem? Pokud to je opravdu kombo, tak šup na reklamaci.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008