Martin Švehla píše:woro90-1 píše:Ačkoli to tu nebývá zvykem, já se pod svůj příspěvek podepíšu, když to tolik potřebujete. Pokud Vám to udělá radost, klidně pošlu i adresu. Zcela souhlasím s Atkinsovým výrokem, věřím že máte dobré kytary, ale tímto přístupem lidi spíše odradíte. A americké barvy byly plus tak před dvaceti lety, opravdu to vyznívá poněkud pelíškovsky. Doufám že alespoň podepsaný příspěvek považujete za legitimní a vezmete si ho k srdci, ačkoli je to čistě Vaše věc, Vaše pověst a Vaše peníze. Berte to jako přátelskou radu, že tu takovéto vystupování není zvykem a málokdo ho má rád.
S pozdravem
Jiří Vorobel
OK tohle beru a všem co jsem se teda nějak dotknul beru zpět.Další věci tady už tedy nebudu řešit to je můj poslední příspěvek díky M.Š.
To by nebylo šťastné řešení pane Švehlo, věřte mi, to je to nejhorší co můžete udělat ...
Ono obstát tu mezi těmi vlčáky není asi lehké pro nikoho a chce to kapku fištróna.Prosím zůstaňte tu a vkládejte novinky a postřehy k nim, třeba včetně odkazů - z mého pohledu jste obstál a přežil dejme tomu úvodní lehkou šikánku (která po tom šlapání mezi vejci nutně musela následovat).
Vážně věřím, že svou práci děláte dobře a nebylo to ode mne nic proti Vaší osobě - jen proti tomu projevu.
P.S. - ty řeči o rybařině jsem myslel tak, že znám nákupku a znám cenu na pultě, znám vývojáře a prostě vidím pod pokličku.Tudíž to o barvách zprvu vyvolalo mírně pozdvižené obočí a pokračujíce pak mou (pravda, poněkud nešťastnou reakci).Jsem přímý člověk a nemohu za to.
Tou lekcí zeměpisu jsem měl na mysli třeba to, že je to tu vážně malinkatý a přes ty ryby se kamarádím třeba s Ivošem Slámou - letitým přítelem Kabátů, producentem a skladatelem.
(Kdysi jsem mu na jiném webu roztrhal na kousky jeho novou placku a jelikož tam jsem měl v kartě usera uvedeno i tel.číslo nebyl línej mi zavolat a na úvod jsme prokecali hodinu.Od té doby jsme v kontaktu pravidelně a ačkoli už 14 let nehraju aktivně a jeho hudba jaksi není můj šálek té slíbil jsem mu, že v případě další placky mu s ní rád pomohu a něco mu rád natočím.Protože má rád mou nezákeřnou přímost).
Takže stačí zajet na Labíčko na kapříky a na tu kytaru od Vás bych si jistě sáhl bo svět je prostě jenom malá hnědá kulička trusu a my po ní lezeme ...
P.S.2. - vážně tu zůstaňte prosím
p.S.3 - už to vezmu do ruky jednou za půl roku bo mám prostě jiné starosti a spíš se starám o nástrojový park synka, ale když mě to jednou za toho půl roku popadne, vypadá to zhruba takhle (vím že je tam spousta chyb ale prostě necvičím).
http://www.ulozto.cz/9361684/pavel68-ma ... na-rtu-mp3
Zvláštní poděkování patří Scyterovi kterýmu se po této nahrávce stýskalo a nedal pokoj až ji dohledal - já jsem prostě čuně líné a nezálohuji.
Rád se do té Prahy (pokud to vyjde časově) přijedu podívat a rád Vás poznám osobně.
Pavel Žaloudek, Plzeň.