Hraju na Cort M600 SD SH2-SH4 a VHT Lead 50, se zvukem jsem spokojenej, ale chtěl bych trochu obohatit zvukovou škálu, kterou můžu vykouzlit z mýho mazlíka a vcelku se mi líběj tyto dva efekty:
Záleží co preferuješ za zvuk. V té OS2 už máš vlastně ds-1, takže záleží jestli využiješ spíš ten turbo mód v ds-2, což je vlastně takovej boost středů.
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Osobně se lehce přiklánim spíš k OS2, protože mi přijde, že se dá líp využít i třeba na menší zkreslení a co já hraju tak je dejme tomu 30% čistý kanál/malé zkreslení, 50% riffový záležitosti a vedoucí linky na střední zkreslení a tak 20% tvrdší riffy, případně sóla a vyhrávky, kde zas upotřebím pořádný zkreslení a protože VHT jede na dvou kanálech, tak právě potřebuju něco čím bych tohle vybalancoval.
Ještě jsem teda narazil na bazáči na tenhle kousek http://www.youtube.com/watch?v=jpa_YLrU ... re=related , kterej mi navozuje lehkej orgasmus, ale nevim jestli s tim někdo má zkušenosti, případně jestli to můžete doporučit...