Po kolika letech jste koncertovali?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Pikus

Re: Po kolika letech jste koncertovali?

Příspěvek od Pikus »

teda, musím vám říct, teď jsem asi půl roku nikde nekoncertoval, ale celej leden jsem měl jeden koncert za druhým a musím přiznat, že to byl úplně krásnej pocit. Dokonce už jsem se zbavil i trémy, která většinou opadne, jak se posadím na pódiu a přijde až když odcházím z pódia. :lol:

Krom toho jsem zjistil, jak moc důležité je umět dýchat (zmizí problémy s pamětí a třes v rukách). Dost k tomu pomůže počítání, když se učíte skladbu (člověk se naučí nadechnout třeba na každý takt, a tak si potom i nevědomě počítá přímo na koncertu tím, jak dýchá)... ale, to už jsem OT.

Zkrátka, hrajte a užívejte si to, co na pódiu tvoříte, nebuďte v křeči z těch lidí. Jak tu bylo psáno, stejně nic nepoznaj a když poznaj, tak na to zapoenou :wink:
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tremu nejak nemam, ale su dost nestastnej kdyz to bubenik s**e, coz se bohuzel stava dost casto..
Tompson

Příspěvek od Tompson »

Na akustiku jsem hrál 5 let ( od 9ti let),to jsem neměl žádnej koncert,teď hraju rok a půl na elektriku a za pár dní mě (kapela už funguje 2 roky,já se přidal nedávno) čeká první koncert.Tréma jaxviňa :D
michalos.kralos

Příspěvek od michalos.kralos »

No v hudebce na obyčejnou španělu jsem si zahrál po půl roce, ale na elektrickou kytaru s kapelou jsem si zahrál až po třech letech.
anmelden

Příspěvek od anmelden »

Po roce, před 6 lidma, asi 45 minut a jako bicmen, byť jsem kytarista :roll:
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“