To je u me bez sance, nejsem shreder
Jsem spis na neco takovyho...
Tak napůl, ale převážně podle sebe. Bohužel moje prsty nikdy nedosáhnou levelu dávných mistrů.tele.kom píše:Scyther: Frázování hlavně ze začátku je takový prapodivný, víc bych tam některé ty tóny protahoval, pak už je to v pohodě celkem. A další věc je vibráto - sice ho tam máš, ale málo. Chce ho to hrát pořádně ze široka. Jinak se mi to líbí, škoda toho začátkuHrál si to podle sebe nebo tu Slash verzi?
Dobré...souhlas s tele.komem...Scyther píše:
no je to "úvodní" song z kmotra.viwalda píše: Dobré...souhlas s tele.komem...
a sim tě písnul bys mi název skladby?
Dobrý nápad na domácí brnkání...díky...
Od doby co jsem se naučil ,,bending vibrato" už to ,,houslové" skoro nepoužívám a zní to mnohem líptele.kom píše: A další věc je vibráto - sice ho tam máš, ale málo. Chce ho to hrát pořádně ze široka.
).Tato cast sa sklada z posledneho refrena ktory som us mal nahrany a outra ktory som len skusobne vcera nahraval a nieco tam zaimprovizoval
...pri prechode do outra je vidno ze som to tak prilepil,prejavi sa to i na kvalite nahravkyviwalda píše:produktem jest prostým doprovodem zhudebněná báseň Vítězslava Nezvala - Levitace....
První takty mi hodně připomínají Plíhalova NosorožceMcKozias píše:tyjo levitaci jsem si predstavoval trosku jinak![]()
jen rypu, je to fajn