FOKUS
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: FOKUS
No, asi se mi nepodařilo do předchozího postu vmíchat kritické množství sarkasmu...
Protože jestli kmensik nekecá, tak to je pro Fokus-H z ostudy kabát, i kdyby to měl být jen jeden ojedinělý kus. A bohužel pan Švehla mě svými komunikačními schopnostmi nikdy zrovna neohromil.
Protože jestli kmensik nekecá, tak to je pro Fokus-H z ostudy kabát, i kdyby to měl být jen jeden ojedinělý kus. A bohužel pan Švehla mě svými komunikačními schopnostmi nikdy zrovna neohromil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Ale podařilo, já to pochopilNero píše:No, asi se mi nepodařilo do předchozího postu vmíchat kritické množství sarkasmu...
Přebarvuje Ashtony a bůhvíco ještě, ale hlavní věcí je, že se podepíše pod svůj post a že přebarvuje zásadně emérickýma barvama
Naposledy upravil(a) Rocky_MK dne 27.04.2012 23:44, celkem upraveno 1 x.
- Alternátor
Neřešilo se tady už před časem, že někomu taky prosvítá jinej nápis na hlavě?
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- Alternátor
Nebo hodně dobrej fakeParis píše:zkontroloval jsem svou Dimavery ... a neprosvita nic. oddechl jsem si, bude to asi original.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- Alternátor
Tak kmensiku, co bude s těma fotkama?
Zdravím. Neměl jsem zapnuté upozornění, tak se divím, že je tu kolem toho taková diskuze.
Fotil jsem to, ale je to vidět strašně málo, spíš když kytarou hýbu a sleduju odraz světla. Postnu to, asi tam nic neuvidíte. Šmirglovat lak se mi nechce, rentgen nemám.
Prostě to dělají ve stejné fabrice, a když dostali objednávku z Česka, jen přestříkli hlavu.
Fotil jsem to, ale je to vidět strašně málo, spíš když kytarou hýbu a sleduju odraz světla. Postnu to, asi tam nic neuvidíte. Šmirglovat lak se mi nechce, rentgen nemám.
Prostě to dělají ve stejné fabrice, a když dostali objednávku z Česka, jen přestříkli hlavu.
- Alternátor
Asi by to vysvětlovalo, proč má každá série Fokusek jinej tvar hlavy, než ty předchozí... Nicméně fakt by mě to zajímalo, protože jestli je to tak, tak moc nechápu ty řeči o originálních plánech a návrzích českých "kytarářů", který se jen zadávaj na výrobu do Koreje.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
To jsou kecy pro hejly, co na to skočí. Kytary pod značkou Švehla už na webu Fokusu jsou, ceny pokládám za přemrštěné, ale pokud najdou hejly, kteří je koupí, pak je to jejich byznys a šikovnost.

Jinak toto je asi nejošklivější kytara, kterou jsem letos viděl. Jsem přesvědčený, že z ní bude mít Janda radost jako malej Jaryn. To je spíš majstrštyk pro Rytmuse...

Jinak toto je asi nejošklivější kytara, kterou jsem letos viděl. Jsem přesvědčený, že z ní bude mít Janda radost jako malej Jaryn. To je spíš majstrštyk pro Rytmuse...
- Alternátor
Tak o značce Švehla už se tu mluvilo a všichni snad víme, o co jde. No jen jsem teda naivně předpokládal, že aspoň tu výrobu maj podle nějakejch svejch předem danejch specifikací, což tvrděj i na svým webu a ne, že prostě čapnou kytary, který si zadal někdo podle svejch specifikací a vesele to přestříkaj.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jistý. Až přestříkají Fender MIU na Švehla Custom Shop, tak to bude stát víc jak mercédes.necross píše:No až Fokus bude přestříkávat USA Fendery na Fokus a s cenou Fokusu tak bych si ho i koupil
Edit: je škoda,že se nám pan Švehla nevyjádřil dodnes, co to je za ty barvy ani na webu o tom není zmínka
citace :Jooo hod jak něco není z USA tak se to pánum nelíbí
Charvel, Fokus Strat, Ibanez Performance
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOKUS by Ashton
Tak to je slušně řečeno velký průser! Kdo ví, co je pod tím speciálním americkým lakem na těch dražších... Jaké tajemství ten lak skrývá.kmensik píše:fotky
Na druhou stranu je na tom možná vidět, že někdy opravdu prodává značka a subjektivní pocit kupujícího.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Napsal jsem p. Švehlovi SZ, aby se vyjádřil...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
To je myslím zbytečné, kdyby sem chodil a četl to, tak by snad něco prohodil.