FOKUS

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: FOKUS

Příspěvek od Nero »

No, asi se mi nepodařilo do předchozího postu vmíchat kritické množství sarkasmu...

Protože jestli kmensik nekecá, tak to je pro Fokus-H z ostudy kabát, i kdyby to měl být jen jeden ojedinělý kus. A bohužel pan Švehla mě svými komunikačními schopnostmi nikdy zrovna neohromil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
poz3n

Příspěvek od poz3n »

Je vůbec někde jistota, že zde vystupuje "opravdový pan Švehla", a ne nějaký šprýmař, který nedochodil ZŠ? :)
KLÁVESY: Yamaha portable grand dgx 220
ELEKTRICKÁ KYTARA: Squier Fender Affinity Stratocaster
KOMBO: Fender Mustang II
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Nero píše:No, asi se mi nepodařilo do předchozího postu vmíchat kritické množství sarkasmu...

Protože jestli kmensik nekecá, tak to je pro Fokus-H z ostudy kabát, i kdyby to měl být jen jeden ojedinělý kus. A bohužel pan Švehla mě svými komunikačními schopnostmi nikdy zrovna neohromil.
Ale podařilo, já to pochopil :) Sám tedy mám s Fokuskami jen ty nejlepší zkušenosti a znám jen kladné ohlasy, ale kmensikův příspěvek mě šoknul. Já bych se za to tedy styděl...
Přebarvuje Ashtony a bůhvíco ještě, ale hlavní věcí je, že se podepíše pod svůj post a že přebarvuje zásadně emérickýma barvama :!:
Naposledy upravil(a) Rocky_MK dne 27.04.2012 23:44, celkem upraveno 1 x.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Neřešilo se tady už před časem, že někomu taky prosvítá jinej nápis na hlavě?
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

zkontroloval jsem svou Dimavery ... a neprosvita nic. oddechl jsem si, bude to asi original.
krasty

Příspěvek od krasty »

Paris píše:zkontroloval jsem svou Dimavery ... a neprosvita nic. oddechl jsem si, bude to asi original.
:lol: Buď rád, ještě aby Ti někdo zku...l takovouhle kytaru nápisem Fokus!
Alternátor

Paris píše:zkontroloval jsem svou Dimavery ... a neprosvita nic. oddechl jsem si, bude to asi original.
Nebo hodně dobrej fake :twisted:
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Alternátor

Tak kmensiku, co bude s těma fotkama?
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Zdravím. Neměl jsem zapnuté upozornění, tak se divím, že je tu kolem toho taková diskuze.
Fotil jsem to, ale je to vidět strašně málo, spíš když kytarou hýbu a sleduju odraz světla. Postnu to, asi tam nic neuvidíte. Šmirglovat lak se mi nechce, rentgen nemám.

Prostě to dělají ve stejné fabrice, a když dostali objednávku z Česka, jen přestříkli hlavu.
Alternátor

Asi by to vysvětlovalo, proč má každá série Fokusek jinej tvar hlavy, než ty předchozí... Nicméně fakt by mě to zajímalo, protože jestli je to tak, tak moc nechápu ty řeči o originálních plánech a návrzích českých "kytarářů", který se jen zadávaj na výrobu do Koreje.
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

To jsou kecy pro hejly, co na to skočí. Kytary pod značkou Švehla už na webu Fokusu jsou, ceny pokládám za přemrštěné, ale pokud najdou hejly, kteří je koupí, pak je to jejich byznys a šikovnost.

Obrázek

Jinak toto je asi nejošklivější kytara, kterou jsem letos viděl. Jsem přesvědčený, že z ní bude mít Janda radost jako malej Jaryn. To je spíš majstrštyk pro Rytmuse...
Alternátor

Tak o značce Švehla už se tu mluvilo a všichni snad víme, o co jde. No jen jsem teda naivně předpokládal, že aspoň tu výrobu maj podle nějakejch svejch předem danejch specifikací, což tvrděj i na svým webu a ne, že prostě čapnou kytary, který si zadal někdo podle svejch specifikací a vesele to přestříkaj.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

No až Fokus bude přestříkávat USA Fendery na Fokus a s cenou Fokusu tak bych si ho i koupil :D
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

necross píše:No až Fokus bude přestříkávat USA Fendery na Fokus a s cenou Fokusu tak bych si ho i koupil :D
Nejsem si jistý. Až přestříkají Fender MIU na Švehla Custom Shop, tak to bude stát víc jak mercédes.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

no jo já zapoměl na ty speciální barvy. to bude drahý.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
kmensik
Rádce

FOKUS by Ashton

Příspěvek od kmensik »

fokus FRS 1 BK Ashton
fokus FRS 1 BK Ashton
fokus FRS 1 BK Ashton
fokus FRS 1 BK Ashton
Jirkaaa

Příspěvek od Jirkaaa »

:shock: to je zajmavý ,že to takhle leze horem ....ja myslel,že je to spíš propadlej lak (což je běžná věc i u aut - jsem lakýrník) ,tohle vypadá spíš ,že jak to láknul a pak leštil ,že tam nezbylo moc tej barvy z USA a toho by sis musel všimnout už při koupi ne? :|

Edit: je škoda,že se nám pan Švehla nevyjádřil dodnes, co to je za ty barvy ani na webu o tom není zmínka :?
citace :Jooo hod jak něco není z USA tak se to pánum nelíbí :-D
Charvel, Fokus Strat, Ibanez Performance
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Re: FOKUS by Ashton

kmensik píše:fotky
Tak to je slušně řečeno velký průser! Kdo ví, co je pod tím speciálním americkým lakem na těch dražších... Jaké tajemství ten lak skrývá.

Na druhou stranu je na tom možná vidět, že někdy opravdu prodává značka a subjektivní pocit kupujícího.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Napsal jsem p. Švehlovi SZ, aby se vyjádřil...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

To je myslím zbytečné, kdyby sem chodil a četl to, tak by snad něco prohodil.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“