Kdepak, mě to stříkal mist ČR autolakýrníků a měl jsem to za 200, nemusí to stát tisíce, já se byl optat u učňovskýho mistra a měl jsem to takhle zadarmo, ale bylo mi blbý tak jsem mu dal aspoň ty 2 kila

Na kitu nezáleží, jen vybrat raději kvalitnější, scvrkává se ! Když to umíš tak je to pohoda

Jestli umí děda s pistolí tak je taky zbytečný to někam dávat, 5 vrstvem být může, pokud to jsou tenké vrstvičky, ono se to tak i dělá, akorát ta elektrická pistole, nedělá to kapky ? Sprejem to nedělej každopádně. Já vidím, že i lecos nejspíš umíš, takže se ničeho neboj a hlavně dělej v klidu

Ohledně té leštičky, vrtačkou to nebude ono, já třeba neleštil vůbec, protože se lak povedl a nějak jsem to neřešil, ale ta leštička ti to i srovná. Do toho máš ale daleko a stačí se optat v nějaký lakovně nebo někde tam, je to spíš pro ten efekt.
Já si dělal sakumprdum až na lak všechno sám a když se na to zpětně podívám tak lak mě stál akorát tu práci a plechovku barvy, bezbarvej mi na to dali gratis, takže když člověk není ňouma tak mu to peněženku neproluftuje.