Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s výměnou nefunkčních klapek na klavíru? Mám možnost vcelku levně zakoupit klavír z druhé ruky, akorát bude potřebovat výměnu 6 klapek, takže bych nerada za ty klapky dala tolik, za kolik bych mohla mít lepší nástroj. Děkuji
Oprava klapek na klavíru
Pravidla fóra
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava klapek na klavíru
Ehm, otázkou zůstává, co si představuješ pod pojmem "lepší nástroj"?
Výměna celé klávesy není vždy nutná, někdy stačí nové obložení, někdy je naopak nutná výměna/oprava dalších dílů - závada není způsobena samotnou klávesou.
Výměna celé klávesy není vždy nutná, někdy stačí nové obložení, někdy je naopak nutná výměna/oprava dalších dílů - závada není způsobena samotnou klávesou.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Pod pojmem lepší nástroj myslím něco, do čeho bych nemusela následně investovat tolik peněz, protože by měl například funkční všechny klapky a tím pádem bych mohla "ušetřené" peníze investovat do nějakého lepšího kousku. Neboj, je mi jasné, že v této cenové relaci nemohu čekat žadný dar z nebes. Stačí mi něco úplně obyčejného co hraje, protože klávesy už mě neuspokojují.
Problém je, že nevím, kde přesně závada je a asi těžko to zjistím. Naštěští už je výše jmenovaný klavír z obliga. A díky za radu
Problém je, že nevím, kde přesně závada je a asi těžko to zjistím. Naštěští už je výše jmenovaný klavír z obliga. A díky za radu
Klávesy už tě neuspokojují, tak přecházíš na klapky? 
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Ano, přecházím z kláves (keyboard) na klavír. Snad to nějak stěhováci zvládnou po dlouhém točitém schodišti