Oprava klapek na klavíru

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
majkla112

Oprava klapek na klavíru

Příspěvek od majkla112 »

Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s výměnou nefunkčních klapek na klavíru? Mám možnost vcelku levně zakoupit klavír z druhé ruky, akorát bude potřebovat výměnu 6 klapek, takže bych nerada za ty klapky dala tolik, za kolik bych mohla mít lepší nástroj. Děkuji
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava klapek na klavíru

Příspěvek od Atkins »

Ehm, otázkou zůstává, co si představuješ pod pojmem "lepší nástroj"? :lol:
Výměna celé klávesy není vždy nutná, někdy stačí nové obložení, někdy je naopak nutná výměna/oprava dalších dílů - závada není způsobena samotnou klávesou.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
majkla112

Příspěvek od majkla112 »

Pod pojmem lepší nástroj myslím něco, do čeho bych nemusela následně investovat tolik peněz, protože by měl například funkční všechny klapky a tím pádem bych mohla "ušetřené" peníze investovat do nějakého lepšího kousku. Neboj, je mi jasné, že v této cenové relaci nemohu čekat žadný dar z nebes. Stačí mi něco úplně obyčejného co hraje, protože klávesy už mě neuspokojují.
Problém je, že nevím, kde přesně závada je a asi těžko to zjistím. Naštěští už je výše jmenovaný klavír z obliga. A díky za radu :wink:
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Klávesy už tě neuspokojují, tak přecházíš na klapky? :D
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
majkla112

Příspěvek od majkla112 »

Ano, přecházím z kláves (keyboard) na klavír. Snad to nějak stěhováci zvládnou po dlouhém točitém schodišti :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“