yamaha mox a cubase?

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
jajabi

yamaha mox a cubase?

Příspěvek od jajabi »

Ahojte všichni, mám takový problém, před cca čtrnácti dny mi dorazila yamaha mox6. Je k tomu dodaný software Cubase ai5. Registrace Cubase se mi po delší době zdařila, ale mezi tim jsem se učil obsluhovat moxku. Podařilo se mi si složit v nástrojovém sequenceru nějaké songy atd. Mno, pak jsem se pustil do práce v Cubase. Základy jsem pochopil, návod je v angličtině, takže mu bohužel nerozumim, ale podle youtube se dají základy pochopit. Podařilo se mi v Cubase taky pár songů vytvořit, a přes export i nahrát do počítače, s tim, že cubase pracuje s moxkou jako se zvukovkou, takže zvuk z kláves se mi nahrál do notebooku přes USB midi/audio rozhraní. pak jsem ale chtěl do počítače dostat ty songy z klávesového sequenceru v audio podobě do počítače, a to se mi nedaří a nedaří. Noťas nemá line vstup, takže netušim jak na to. Nevíte náhodou, jak nastavit moxku popřípadě cubase, abych dostal do počítače ty písničky z kláves? Už týden pročítám pořád dokola návod k moxu, ale nepřišel jsem na nic. Předem děkuji
jajabi

Re: yamaha mox a cubase?

Příspěvek od jajabi »

Tak už jsem na to přišel, nahrávám to přes cubase jako audio stopu, ale je problém, když dám exportovat, tak mi to napíše "A disk overload occured during the export" v překladu, že došlo k přetížení disku při exportu. Čim by to mohlo být?
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“