Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedalboardy

Příspěvek od Mjkl »

haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Tak i já přidávám fotku svého PB, sice je trošku chudší a je na něm mnoho nevyužitého místa, ale to, hned jak budou finance, hodlám zaplnit... Sestavil sem to sám, padly na to 3 police z IKEY za 40Kč (ale zbylo hodně odřezků :D) a celková cena asi 250Kč vč. sucháče a těch jacků...
http://imageshack.us/g/837/24042012115.jpg/
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

haas12345 píše:Tak i já přidávám fotku svého PB, sice je trošku chudší a je na něm mnoho nevyužitého místa, ale to, hned jak budou finance, hodlám zaplnit... Sestavil sem to sám, padly na to 3 police z IKEY za 40Kč (ale zbylo hodně odřezků :D) a celková cena asi 250Kč vč. sucháče a těch jacků...
http://imageshack.us/g/837/24042012115.jpg/
dobra lidova tvorivost, jacky z boku a snury pod povrchem jsou prijemny detail
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
michalos.kralos

Příspěvek od michalos.kralos »

Jako aparát mám Randall RG100G3PLUS, reprobednu Randall RX412, Kytara Washburn, krabičky Boss-CH-1,MD-2 , Marshall GV-2. Když se to pořádně osolí tak je to paráda :D
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

hyenik píše:dobra lidova tvorivost, jacky z boku a snury pod povrchem jsou prijemny detail
S těma jackama taky dobra drbačka... Měl sem tam studeňák, pak se mi zlomila ta destička, takže sem ty díry frézoval znovu... :D ale teď sem spokojenej, nemám rád, když ty šnůri všude trčí...
hhoonnzzaa

Botky

Příspěvek od hhoonnzzaa »

Už jste to někdo viděl, či zkoušel použít? Je to samozřejmě docela dobrej nápad, i když se mi dost nelíbí ta cena, mohlo by to stát půlku, to už by bylo opravdu zajímavé...

http://pedalboots.com/wp/?cat=4
Fender Telecaster MIM + EMG-X 81 Dual cosi... + EMG FT,Orange Rockerverb 100 MKII + Mesa Boogie Stiletto 4x12 rovnej
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a jeden "zivak" :)

Obrázek
Bearder

Příspěvek od Bearder »

můj právě vytvořenej pedalboard nadoma z Ikea krabice která je otočená opačně... přemýšlím o mezipatře které by se tam i vešlo díky výšce krabice. je strašně lehká a celkem poctivá. Výborné jsou ucha kde když vymyslím nějaký dobrý uzamknutí tak bude případná přenosnost taky zajímavá jen samozřejmě musím efekty přišroubovat zespodu do velice tenkého dna což nebude problém (ovšem to budu dělat až si budu jistej efektama jakože marshally mi zatím nahrazují jinak dražší alternativy.... Do okraje výka jsem udělal zářezy aby kabely nevadily když se poklop zavře (mám kočky a furt mi na efektech ležely mrchy :D)

nevýhoda je že nemohu vkládat kvákadlo do jakéhokoliv pedalboardu protože bych se ochudil o jeho dost zajímavej boost či přepínání cívek což je těsně nad zemí. Bluesbreaker mi funguje jen taky jako Boost na solo. Reflector Reverb mám spring jemnej na prostor a končí mi řetězec. Regenerator mám nastavený na můj oblíbený chorus s větší hloubkou a pomalejším fázováním. Phaser by to chtělo asi míň agresivný protože tenhle klasickej P90 má fázi opravdu velikou a asi pudu do script. Jackhammer je výborné zkreslení se kterým se za pár šupů dá výborně vyhrát.

zlobí mě fuzzface kterej se nechce pojit s kvákadlem což je prej běžnej úkaz... čert aby to...

Obrázek
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Mar­shall JTM45/​2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

v boardu mám 6 efektů a lidi mi říkaj magor co je pak tohle..?
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Doprčic, takovejch legendární Boss efektů a já doma nemám žádnej. Hned několik Boss CE-2, DD3, CS-2 :) ach jo...

Jinak fakt koukám, kolik těch efektů maj, to je k zbláznění :DD
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

jojo je to peklo... až se divím, že si to rači nenaprcá všecko do racku a neovládá to přes nějak midi switcher... 8) bo takové výstavní skříně pod nohama bych se celkem bál :lol:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Mjkl píše:jojo je to peklo... až se divím, že si to rači nenaprcá všecko do racku a neovládá to přes nějak midi switcher... 8) bo takové výstavní skříně pod nohama bych se celkem bál :lol:
to video není aktuální a nepřijde mi to nějak šílený.. koukni se na rig my bloody valentine...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

video není aktuální..? to je jeho rig pro 2012 tour :D
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Mjkl píše:video není aktuální..? to je jeho rig pro 2012 tour :D
jo, je možná že si to pletu s frusciantovým aktuálním rigem na sólovku...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

tohle je peklo :D sound of the galaxy... 8)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Jo, to sem viděl:)

Hele nevíte někdo co používali Lvmen - jestli vůbec něco?

Je tam jasný osmikilo, ale ty přechody clean - zkreslení snad musel dělat jinak jak volume nebo přepínáním snímačů... Byl jste někdo live a mapoval to? http://www.youtube.com/watch?v=1SE74F__hiw
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Asi takový nekonečný příběh přidávání a ubírání různých efektů, zaměňování pořadí,... uch, snad už to bude na dýl klid :lol:

Obrázek
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Přátelé, jenom zírám a čumím... K čemu Vám takový kvanta efektů jsou? Já si vystáčím s vestavěným pružinovým reverbem a ani ten moc nepoužívám :!: Hlavní je clean a overdrive, nic víc nepotřebuju.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Alternátor píše:Přátelé, jenom zírám a čumím... K čemu Vám takový kvanta efektů jsou? Já si vystáčím s vestavěným pružinovým reverbem a ani ten moc nepoužívám :!: Hlavní je clean a overdrive, nic víc nepotřebuju.
abych měl co nosit asi... :roll: :lol: :lol:
tady hraju teď KOSMONOPOL
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“