Ador Dorath
Pravidla fóra
Ador Dorath
Čuz. Nedokázal by někdo napsat tab na Ubique Daemon od Ador Dorath? Na netu jsem nic nenašel. Stačilo by mi to solo 
..fresh blood on our swords.
Gods of war arise!
Gods of war arise!
Nechces to solo vystrihnout z pisnicky a hodit ho sem? To snad porusovani autorskych prav neni, par taktu je myslim v souladu se zakonem ;P
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jak znám naši OSu, tak bych se nedivil, kdyby to ilegální bylo...Wohma píše:Nechces to solo vystrihnout z pisnicky a hodit ho sem? To snad porusovani autorskych prav neni, par taktu je myslim v souladu se zakonem ;P
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jenže já nevim jak se sem dá něco uploadnout. Takže jedině tady.
Edit: Mno... vono to vlastně ani pořádně solo neni. Spíš taková vyhrávka na druhej minutě.
Edit: Mno... vono to vlastně ani pořádně solo neni. Spíš taková vyhrávka na druhej minutě.
..fresh blood on our swords.
Gods of war arise!
Gods of war arise!
- Jens Ludwig
- Odborník
OSA - Ochraný Svaz Autorů
e to k********************á organizace - banda parazisických s**ň, kteří svou původně "blahodárnou" činnost dotahli tak daleko, že škoda mluvit....
... prostě sou to ty, kterým platíš autorskej poplatek, když si kupuješ sešit, když si kupuješ kartu do foťáku, když si kupuješ harddisk, když si kupuješ náplň do tiskárny, atd...
e to k********************á organizace - banda parazisických s**ň, kteří svou původně "blahodárnou" činnost dotahli tak daleko, že škoda mluvit....
... prostě sou to ty, kterým platíš autorskej poplatek, když si kupuješ sešit, když si kupuješ kartu do foťáku, když si kupuješ harddisk, když si kupuješ náplň do tiskárny, atd...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....