Zdravím
Potřebuji pustit zvuk (hudbu, film,...) z PC přes mixpult do reprobeden. Mám kabel s redukcí (velký jack - malý jack), jsou to stereo jacky. Malý jack bodnu do PC a velký jack do mixu. Do kterého vstupu mám bodnout ten velký jack, aby mně to v reprobednech hrálo STEREO?
Do stereo vstupu (jsou takové), případně TAPE-IN by šlo myslím použít, ale zde bývají použité CINCH konektory zpravidla; nicméně já LIVE zvukařinu nedělám, to jen tak co jsem kdy pochytil takže na možná přesnější odpověď si ještě počkej.
P.
Skype: studio_kappka home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Pokud vím, tak nikoli (TRS konektor zde obsahuje SEND, RETURN a GND - čiže posílání signálu ven, návrat signálu a stínění/zem). Takže nejen, že není stereo, ale ještě k tomu je nesymetrický. A označovat to jeko "insert vstup" není tím pádem úplně košer
P.
Skype: studio_kappka home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
pavlii píše:Do stereo vstupu (jsou takové), případně TAPE-IN by šlo myslím použít, ale zde bývají použité CINCH konektory zpravidla; nicméně já LIVE zvukařinu nedělám, to jen tak co jsem kdy pochytil takže na možná přesnější odpověď si ještě počkej.
P.
Takový vstup na mikseru bohužel nemám. Existuje nějaká jiná možnost zapojení?