ZAR E-60R
Pravidla fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZAR E-60R
A z čeho teda usuzuješ?cicos píše:nikde jsem o něm nic nečetl ale myslím že nemusí být špatné
Hraju na kytary a mašinky
vypadá dobře a to je vždycky záruka plnýho lampovýho tónu
No ale jinak za tu cenu bych si od toho fakt moc nesloboval.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Tak protoze ma vsrchno so potrebuju dvoukanal a celestion reprak...tak asi budu muset vyzkouset:) kdybyjste ho nekdo s nim meli tu cest tak napiste
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele, měl jsem kdysi doma kombo od Fidka, které bylo dvoukanál a dal jsem tam starý vintage Celestion a zvuk stál za h***o => podle těchto informací se nerozhoduj.cicos píše:Tak protoze ma vsrchno so potrebuju dvoukanal a celestion reprak...tak asi budu muset vyzkouset:) kdybyjste ho nekdo s nim meli tu cest tak napiste
Napiš spíš, jaké máš představy o zvuku a cenové možnosti, to ti pak tady můžeme poradit mnohem lépe. A nebo ještě lépe - podívej se na téma FAQ - TO ZÁKLADNÍ O KYTAROVÝCH APARÁTECH, jsou tam odkazy na dobré tipy tady na fóru.
Hraju na kytary a mašinky
Hodně mi to připomíná komba od Stagg. Podobnej vzhled, stejný parametry, cena.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
Myslim že je skoro jistota že se to bouchá ve stejný fabrice a jen na to flákaj jiný logo nicméně myslim že jinak to bude skoro stejný. Nicméně kombo s touhle cenou a takovou výbavou mi přijde že zvukově asi za moc stát nebude ale můžu se mýlit samozřejmě a taky je otázka jak se ten zvuk bude líbit kupujícímurene píše:Hodně mi to připomíná komba od Stagg. Podobnej vzhled, stejný parametry, cena.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
ne tak uplne. tady se psalo spis "takze ho radsi zkusit".
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Podobně vypadající komba byla v nabídce AXL. A nebyl to žádný zázrak.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
zdravim mam tohle kombo doma a hraje dobre super zvuk 
to mot: a hrál jsi v životě na něco jinýho než na tohle? Ono si myslíš že to má dobrý zvuk než se postavíš před nějaký dospělý apec. Pak přijde deziluze, a najednou je to kombo největší srágora...Jeho to může ovlivnit a nemusí být spokojený.
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c