Dva vstupy . .

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Dva vstupy . .

Příspěvek od Metallistic »

Zajimalo by mě,na co jsou tyto dva vstupy. . ??To se můžou zapojit 2 kytary do komba. . ??Nemůže se s tím něco stát. .??

http://eshop.kytary.cz/fender-fm-65r/63 ... Fender:1:0
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

jeden je high a druhy normal. vetsina lidi to strka do normal. uz se to tady nekde resilo.

jinak to kombo je predrazene, mrkni na thomann.de kde je za stejne penize to same ve 120w s 2x12'
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

qwer píše:jeden je high a druhy normal. vetsina lidi to strka do normal. uz se to tady nekde resilo.

jinak to kombo je predrazene, mrkni na thomann.de kde je za stejne penize to same ve 120w s 2x12'
ne to já si ho nechci kupovat,jen mě to zajímalo. . takže se do něho nedají zapojit dvě kytary . .???
Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Metallistic píše:
qwer píše:jeden je high a druhy normal. vetsina lidi to strka do normal. uz se to tady nekde resilo.

ne to já si ho nechci kupovat,jen mě to zajímalo. . takže se do něho nedají zapojit dvě kytary . .???
jj daji. ale neni to nic moc, tak trochu me prislom ze se ty dve kytary navzajem prebiji...
afektband

Příspěvek od afektband »

To potom už zálěží akorát na tom, která kytara má silnější snímače a bude víc slyšet, páč se to nedá nijak nastavit zvlášť.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

A co když se tam ty kytary zapojí přes efekty. . ??To asi ne co. . ? :? ??6e by se dali na stejný volume.???
Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

Metallistic píše:A co když se tam ty kytary zapojí přes efekty. . ??To asi ne co. . ? :? ??6e by se dali na stejný volume.???
Jo to by šlo, ale je to blbej nápad dávat dvě kejty do jednoho komba, páč každá bude znít jinak na stejných korekcích pro tu jednu.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ale tak využít se to urcite dá, např při koncertech nebo tak, když chci měnit kytary, ale hrat na to najednou...... no nevim...... ale ja nemam co rikat :D na kamaradove zkoušce sem musel hrat pres zooma a pres line in vstup do jeho komba :D docela maso :D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
nodj

Příspěvek od nodj »

qhoj,jsou komba,kde je víc vstupů-samozřejmě nemyslim to,že je tam zdířka high a low..Já mam 200W,kde jsou 3xvstupy high a low(takže 6 direk celkem)-každá linka má svůj eq,master a volume-já to třeba používám,když tam chci zapojit aut.bubeníka nebo cokoliv..
afektband

Příspěvek od afektband »

nodj píše:qhoj,jsou komba,kde je víc vstupů-samozřejmě nemyslim to,že je tam zdířka high a low..Já mam 200W,kde jsou 3xvstupy high a low(takže 6 direk celkem)-každá linka má svůj eq,master a volume-já to třeba používám,když tam chci zapojit aut.bubeníka nebo cokoliv..
Tak tohle je už něco jinýho, když můžeš poštelovat každý zvlášť.

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“