Metal!

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já jen že jejich trika se mi hrozně líbí ale v celé ostravě nevím ani o jednom místě, kde by je měli...tak jestli čirou náhodou nemáš nějaký jejich leták, kde by byly ty pobočky napsané
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Dark Axel píše:já jen že jejich trika se mi hrozně líbí ale v celé ostravě nevím ani o jednom místě, kde by je měli...tak jestli čirou náhodou nemáš nějaký jejich leták, kde by byly ty pobočky napsané
To bohužel neposloužím :) Já k němu přišel jak slepej k houslím, ale daj se koupit tady: http://shop.workingclassshop.cz/?page=news
Jinak to nosí hlavně Rockabilly a Psychobilly :wink: Každej si ale myslí, že je to metlácký tričko :lol:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

:-) ať jsou určené pro kohokoliv, mě se hrozně líbí :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Dark Axel píše::-) ať jsou určené pro kohokoliv, mě se hrozně líbí :D
Tak objednej, aspoň budeš druhej člověk na světě, o kom vím, že tu značku nosí :D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Tak já nechodim oblíkanej jako metalista páč na to nejsou prachy.Prostě nějaký boty páč 12ctek zas není takovej výběr a nejsem milionář.Nosim riffle modrý a nebo tříčtvrťáky tmavý a tmavý trička je mi jedno jaká značka mam i jedno Etnies od maminky :D , ale nějak to neřešim.A k tomu dlouhý vlasy tmavý kudrnatý - v kudrnatym stavu ofina k ramenům.

Sakra ta značka Repulse se mi nějak zalíbila - vymazlený oblečení asi začnu šetřit :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Metal poslouchám ale metalový hadry nějak neřeším... mám sice mikinu Blind Guardian, nějaký stahovák by se taky našel vlasy dlouhé mám... chtěly bych sice těžký boty ale na ty nejsou prachy... kytara je důležitější :) Je mi celkem jedno jaké barvy mám tričko... nesmí to být ale růžová :D abych chodil jen v černé to mě nebere chce to mít na sobě i veselejší barvu ;) V létě převážně chodím v zelených tříčtvrťákách a v nějakým triku...celkově mám raději volnější hadry...

Není přece důležité že se oblíkáme jako metalisti. Důležité je že máme metal v srdci.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
gazosh

Příspěvek od gazosh »

kytara je důležitější, to souhlasím, taky všechny investie investuju do kytary.Ale tedka jsem měl štěstí, jelikož mi máma sama koupila mikinu Marduk.

k tomu oblíkání:
metal mám moc rád, mám ho v srdci a tak se tak i oblíkám, považuju to za styl života a navíc je lepší když o sobě s kolegy víme :)
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Metláckých věcí vlastně moc nemám: Dvě mikiny, dvě trička, mrkváče, maskáčový kraťasy, hnědýho křiváka, šátek, stahovák 4 řady, pásek 5 řad, kanady a to bude asi všechno co do oblékání :wink: všechno nastřádáno v průběho divokého období, kdy jsem nic jiného než metal pomalu neznal. Stačí to tak sotva na víkendy, pokud chci chodit čistý a nesmradlavý :D páč stačí jít večír do knajpy nebo na bigbít a druhej den smrdí kouřem tak nechutně, že to zachrání opravdu jen pračka :lol: Přes týden v metláckých hadrech nechodím 8)
cenda

Příspěvek od cenda »

Stanley píše:
Tak objednej, aspoň budeš druhej člověk na světě, o kom vím, že tu značku nosí :D
já už ji nosim asi rok a kámoš taky... podle mě je to spíš hardcore značka...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

cenda píše:
Stanley píše:
Ty jo, tak nás je víc :D K tý hardcore tematice, nevím no, ty symboly, černá osmička z kulečníku, to by mohlo být k HC, ale ta lebka se zkříženými klíči, to je spíš do working class, nebo ještě spíš motorkáři, kdo ví? Jinak jak bylo řečeno, hlavně že je to pěkný :) Nosí to teda metláci, HC, psychobilly a dokonce spoustu skinheads. Tady jsem něco našel: http://daimon.uk.vslib.cz/OPAC/servlet
Zdá se, že to má co dělat s extrémními sporty, nebo spíš s čímkoliv extrémním, hudbou, sportem, živ. stylem :)
cenda

Příspěvek od cenda »

Stanley píše:
cenda píše:
Stanley píše:Tak objednej, aspoň budeš druhej člověk na světě, o kom vím, že tu značku nosí :D
Ty jo, tak nás je víc :D K tý hardcore tematice, nevím no, ty symboly, černá osmička z kulečníku, to by mohlo být k HC, ale ta lebka se zkříženými klíči, to je spíš do working class, nebo ještě spíš motorkáři, kdo ví? Jinak jak bylo řečeno, hlavně že je to pěkný :) Nosí to teda metláci, HC, psychobilly a dokonce spoustu skinheads. Tady jsem něco našel: http://daimon.uk.vslib.cz/OPAC/servlet
Zdá se, že to má co dělat s extrémními sporty, nebo spíš s čímkoliv extrémním, hudbou, sportem, živ. stylem :)
Asi jo no... mě ta značka hned padla do oka našel sem jí když sem sjížděl stránky metal mulisha... extrémní sporty to by u mě taky souhlasilo... i když nosim sukni (pánskej černej kilt až ke kotníkum) tak aktivně jezdim bmx freestyle, agresiv inline a hlavně freestyle ski (moje láska) a každoročně si jdu skočit bungee a spoustu dalších magořin... (akorát už mě to tolik nevzrušuje) jsem hyperaktivní magor tak to musim někde vybít... akorát se zkouškama už na to nemam moc času a v práci to taky nani med...
facha.music

me metal fascinuje

Příspěvek od facha.music »

Me metal fascinuje ve vsech podobach. Spis to sleduju z povzdali, ale vzdycky jsem uznaval metalovy muzikanty jako kvalitni hrace, protoze se domnivam, ze metal obecne vyzaduje vysokou uroven zvladnuti nastroju. Jako byvaly punker jsem sice vzdycky odsuzoval ty sileny metalovy vytavený sóla, ale diky svymu nezajmu dneska vubec netusim, jakou technikou se ta rychlost da nacvicit... Nekdy mi fakt prijde, ze se nektery metalovy muzikanti museli upsat dablovi, protoze se mi zda jejich virtuozita az nelidska :) kazdopadne metal je u me na vysokym postu...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

2facha.music: Metalový způsob hry na jakýkoliv nástroj je velmi specifický, trošku podobný klasice, ale jinak naprosto ojedinělý. Musí to člověk mít v sobě, vymyslet metalový riff je jednoduché, vezmeš jakýkoli jiný riff a zahraješ ho metalově a tady je právě ten problém, nemetlák ti to metalově nezahraje. Dá se to odposlouchat, většinou :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Mě se na metlau hodně líbí tvrdost a to jak se to hraje od srdce a to že lidem ukázal že i na ty nejbasovější struny se dá zahrát pořádná muzika!! Jinak pochybuju že někdo úplně vystihne proč se mu c olíbí...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Jinak mám rád death metal, nějaký black metal, duska metal, thrash metal old school i new school atd... Doporučuju zkusit Threat signal!!!
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

ja sem si dycky myslel ze metal je slozitej a tak.. ale je to jen jinaci zpusob hry na kytaru.. naky prasarny samozrejme slozity sou ale jinak neni az tak tezky jak se zda, coz je dobre vedet :)
facha.music

Příspěvek od facha.music »

Stanley píše:2facha.music: Metalový způsob hry na jakýkoliv nástroj je velmi specifický, trošku podobný klasice, ale jinak naprosto ojedinělý. Musí to člověk mít v sobě, vymyslet metalový riff je jednoduché, vezmeš jakýkoli jiný riff a zahraješ ho metalově a tady je právě ten problém, nemetlák ti to metalově nezahraje. Dá se to odposlouchat, většinou :D
to zní dobře... ale přece jen rychlejší verze metalu - pro mě třeba napalm death - to už nějakej ten um chce, ne? Pokud je metalový způsob hry o absolutni synchronizaci levý a pravý ruky, tak si ten "hobling" představit dokážu... ale porád si myslim, že to stejně člověk musí nadřít a to neni z dne na den... 8) každopádně asi navštívim nějakýho metalovýho kytaristu, aby mi tu techniku ukázal...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

To určitě neni, to jsou léta dřiny ve zkušebně, perfekcionismu, cvičení s metronomem, celé týdny ve studiu, kde se člověk naučí hrát zatraceně přesně a rychle :wink: Tady ale mluvíme jen o sólech a těch masturbačních výletech napříč stupnicemi :lol: To je ale jen jedna tvář metalu. Ani v metalu neznamená: rychle=dobře ve všech případech.
Metal je velmi různorodý a rozvětvený, každá odnož má něco do sebe, poslední dobou celkem ujíždím na Summoning 8) Zkuste to, je to úžasný, přitom to je pomalý a úplně jiný...
http://www.youtube.com/watch?v=YBfkDH3F1GA
Důležitá součást metalu je atmosféra, tihle Summoning to maj jasný :D Každá kapela a každej metalovej styl má jinou atmosféru, není různorodějšího a rozvětvenějšího stylu :D
gazosh

Příspěvek od gazosh »

pigdestroyer: jednoduchej je, když hraješ jenom power chordama, ale to není ono.
jinak ta rychlost se dá nacvičit.Už kolikrát dám taky hodně rychlý useky, horší je ale něco vytvořit a to jak riff, aby nezněl tuctově a solo ještě víc.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

i v tý nejjednodušší muzice se vždycky najde někdo, kdo tu muziku zesložití, zrychlý, zesílí atd.
třeba tohle... http://youtube.com/watch?v=uFYhZ8vMpRU
všimněte si, že doprovod tam hraje 4 akordy a úplně jednoduše...
Die Hard or Die Home
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“