Metal!
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
To bohužel neposloužímDark Axel píše:já jen že jejich trika se mi hrozně líbí ale v celé ostravě nevím ani o jednom místě, kde by je měli...tak jestli čirou náhodou nemáš nějaký jejich leták, kde by byly ty pobočky napsané
Jinak to nosí hlavně Rockabilly a Psychobilly
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak já nechodim oblíkanej jako metalista páč na to nejsou prachy.Prostě nějaký boty páč 12ctek zas není takovej výběr a nejsem milionář.Nosim riffle modrý a nebo tříčtvrťáky tmavý a tmavý trička je mi jedno jaká značka mam i jedno Etnies od maminky
, ale nějak to neřešim.A k tomu dlouhý vlasy tmavý kudrnatý - v kudrnatym stavu ofina k ramenům.
Sakra ta značka Repulse se mi nějak zalíbila - vymazlený oblečení asi začnu šetřit
Sakra ta značka Repulse se mi nějak zalíbila - vymazlený oblečení asi začnu šetřit
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Metal poslouchám ale metalový hadry nějak neřeším... mám sice mikinu Blind Guardian, nějaký stahovák by se taky našel vlasy dlouhé mám... chtěly bych sice těžký boty ale na ty nejsou prachy... kytara je důležitější
Je mi celkem jedno jaké barvy mám tričko... nesmí to být ale růžová
abych chodil jen v černé to mě nebere chce to mít na sobě i veselejší barvu
V létě převážně chodím v zelených tříčtvrťákách a v nějakým triku...celkově mám raději volnější hadry...
Není přece důležité že se oblíkáme jako metalisti. Důležité je že máme metal v srdci.
Není přece důležité že se oblíkáme jako metalisti. Důležité je že máme metal v srdci.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Metláckých věcí vlastně moc nemám: Dvě mikiny, dvě trička, mrkváče, maskáčový kraťasy, hnědýho křiváka, šátek, stahovák 4 řady, pásek 5 řad, kanady a to bude asi všechno co do oblékání
všechno nastřádáno v průběho divokého období, kdy jsem nic jiného než metal pomalu neznal. Stačí to tak sotva na víkendy, pokud chci chodit čistý a nesmradlavý
páč stačí jít večír do knajpy nebo na bigbít a druhej den smrdí kouřem tak nechutně, že to zachrání opravdu jen pračka
Přes týden v metláckých hadrech nechodím 
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, tak nás je víccenda píše:já už ji nosim asi rok a kámoš taky... podle mě je to spíš hardcore značka...Stanley píše:Tak objednej, aspoň budeš druhej člověk na světě, o kom vím, že tu značku nosíDark Axel píše:ať jsou určené pro kohokoliv, mě se hrozně líbí
Zdá se, že to má co dělat s extrémními sporty, nebo spíš s čímkoliv extrémním, hudbou, sportem, živ. stylem
Asi jo no... mě ta značka hned padla do oka našel sem jí když sem sjížděl stránky metal mulisha... extrémní sporty to by u mě taky souhlasilo... i když nosim sukni (pánskej černej kilt až ke kotníkum) tak aktivně jezdim bmx freestyle, agresiv inline a hlavně freestyle ski (moje láska) a každoročně si jdu skočit bungee a spoustu dalších magořin... (akorát už mě to tolik nevzrušuje) jsem hyperaktivní magor tak to musim někde vybít... akorát se zkouškama už na to nemam moc času a v práci to taky nani med...Stanley píše:Ty jo, tak nás je víccenda píše:já už ji nosim asi rok a kámoš taky... podle mě je to spíš hardcore značka...Stanley píše:Tak objednej, aspoň budeš druhej člověk na světě, o kom vím, že tu značku nosíK tý hardcore tematice, nevím no, ty symboly, černá osmička z kulečníku, to by mohlo být k HC, ale ta lebka se zkříženými klíči, to je spíš do working class, nebo ještě spíš motorkáři, kdo ví? Jinak jak bylo řečeno, hlavně že je to pěkný
Nosí to teda metláci, HC, psychobilly a dokonce spoustu skinheads. Tady jsem něco našel: http://daimon.uk.vslib.cz/OPAC/servlet
Zdá se, že to má co dělat s extrémními sporty, nebo spíš s čímkoliv extrémním, hudbou, sportem, živ. stylem
-
facha.music
me metal fascinuje
Me metal fascinuje ve vsech podobach. Spis to sleduju z povzdali, ale vzdycky jsem uznaval metalovy muzikanty jako kvalitni hrace, protoze se domnivam, ze metal obecne vyzaduje vysokou uroven zvladnuti nastroju. Jako byvaly punker jsem sice vzdycky odsuzoval ty sileny metalovy vytavený sóla, ale diky svymu nezajmu dneska vubec netusim, jakou technikou se ta rychlost da nacvicit... Nekdy mi fakt prijde, ze se nektery metalovy muzikanti museli upsat dablovi, protoze se mi zda jejich virtuozita az nelidska
kazdopadne metal je u me na vysokym postu...
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
2facha.music: Metalový způsob hry na jakýkoliv nástroj je velmi specifický, trošku podobný klasice, ale jinak naprosto ojedinělý. Musí to člověk mít v sobě, vymyslet metalový riff je jednoduché, vezmeš jakýkoli jiný riff a zahraješ ho metalově a tady je právě ten problém, nemetlák ti to metalově nezahraje. Dá se to odposlouchat, většinou 
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
-
facha.music
to zní dobře... ale přece jen rychlejší verze metalu - pro mě třeba napalm death - to už nějakej ten um chce, ne? Pokud je metalový způsob hry o absolutni synchronizaci levý a pravý ruky, tak si ten "hobling" představit dokážu... ale porád si myslim, že to stejně člověk musí nadřít a to neni z dne na den...Stanley píše:2facha.music: Metalový způsob hry na jakýkoliv nástroj je velmi specifický, trošku podobný klasice, ale jinak naprosto ojedinělý. Musí to člověk mít v sobě, vymyslet metalový riff je jednoduché, vezmeš jakýkoli jiný riff a zahraješ ho metalově a tady je právě ten problém, nemetlák ti to metalově nezahraje. Dá se to odposlouchat, většinou
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
To určitě neni, to jsou léta dřiny ve zkušebně, perfekcionismu, cvičení s metronomem, celé týdny ve studiu, kde se člověk naučí hrát zatraceně přesně a rychle
Tady ale mluvíme jen o sólech a těch masturbačních výletech napříč stupnicemi
To je ale jen jedna tvář metalu. Ani v metalu neznamená: rychle=dobře ve všech případech.
Metal je velmi různorodý a rozvětvený, každá odnož má něco do sebe, poslední dobou celkem ujíždím na Summoning
Zkuste to, je to úžasný, přitom to je pomalý a úplně jiný...
http://www.youtube.com/watch?v=YBfkDH3F1GA
Důležitá součást metalu je atmosféra, tihle Summoning to maj jasný
Každá kapela a každej metalovej styl má jinou atmosféru, není různorodějšího a rozvětvenějšího stylu 
Metal je velmi různorodý a rozvětvený, každá odnož má něco do sebe, poslední dobou celkem ujíždím na Summoning
http://www.youtube.com/watch?v=YBfkDH3F1GA
Důležitá součást metalu je atmosféra, tihle Summoning to maj jasný
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
i v tý nejjednodušší muzice se vždycky najde někdo, kdo tu muziku zesložití, zrychlý, zesílí atd.
třeba tohle... http://youtube.com/watch?v=uFYhZ8vMpRU
všimněte si, že doprovod tam hraje 4 akordy a úplně jednoduše...
třeba tohle... http://youtube.com/watch?v=uFYhZ8vMpRU
všimněte si, že doprovod tam hraje 4 akordy a úplně jednoduše...
Die Hard or Die Home