Ibanez ART 600

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
hamanek

Re: Ibanez ART 600

Příspěvek od hamanek »

Latam píše:
hamanek píše:Já zatím nepotřebuju kdovíjakou drahotinu, ještě jsem student, na dražší kytaru si kdyžtak vydělám až budu chodit do práce, jinak těch 10 000, to taky pěkně pocítím. Ještě mě napadlo se zeptat na pár věcí přímo v hudebninách chlapů co tam prodávaj, ti by měli být experti, jen si nejsem jistý, že vysypou o každé kytaře všecko, i když ji tam zrovna nemaj na skladě. Jen tak pro potvrzení, ne že bych vám nevěřil :) Potřebuju si to pořádně rozmyslet. A říkám si, jestli tu kytaru zbytečně nepřechvalujete.
Já v hudebninách prodal té cortky asi 3 kusy ;) a to jsem tam za dobu, co jsem tam dělal prodal asi 8 el. kytar. Dle mě (majitele gibson les paul - to není vychvalování, jen konstatování, že mám s čím porovnávat) je ten cort lepší než special i jiné levnější modely gibsona. Kdybych nebyl snob ( :) ) a nechtěl mít na kytaře nápis made in usa a kdyby se mi líbil obláčkový javor, tak už toho corta dávno mám.
Jestli je to tak, tak už jsem si rozmyšlený, jen jsem z toho překvapený, z té ceny, pokud je ta kytara aspon ze 3/4 tak dobrá.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

musis se podivat u primeho dovozce...
napriklad: http://www.guitarpark.cz/71-cr-serie a http://www.guitarpark.cz/66-zenox-serie
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

pravda, mozna ze bude problem sesynchronizovat pozadavky na vzhled s pozadavkama na vybaveni. ty customy se lisi snimacema, ale moc barevnych provedeni zatim na vyber neni (mam na mysli ty letosni modely Custom 1 (sunburst) a Custom 2 (trans black)).
hamanek

Příspěvek od hamanek »

No, tak to mě mrzí, že není něco světlejšího.
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Paris píše:pravda, mozna ze bude problem sesynchronizovat pozadavky na vzhled s pozadavkama na vybaveni. ty customy se lisi snimacema, ale moc barevnych provedeni zatim na vyber neni (mam na mysli ty letosni modely Custom 1 (sunburst) a Custom 2 (trans black)).
No koukám právě, asi vezmu OPNB. A jestli budou ještě v nějakých jiných variantách nevíš?
Co třeba tahle?
http://www.trhon.cz/weblog/?p=686
To moc nevypadá jak barva OPNB...Ale nevypadá to ani jako ty v nabídce.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ty letosni modely se trochu lisi i tvarem, takze je od tech starsich rozeznas. v tech starsich uz asi nic barevne noveho nebude, asi pujde spis o doprodej (a modely v barvach, co byly v predeslych letech, uz asi nikde nebudou ... leda snad nejaky zapomenuty kus, co si nenasel kupce). a ty novejsi (letosni) v jinejch barvach asi nelze cekat nijak brzo ... zatim nejsou ani ohlasene, a tem soucasnejm trvalo skoro pul roku od ohlaseni, nez se objevily na pultech u nas.
hamanek

Příspěvek od hamanek »

No, to je škoda, ale já už si nějak snad vyberu.
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Ještě jeden dotaz, nemá někdo pocit, že tahle slevněná Gibsonka z 22k na 15k http://www.audiotek.cz/product-16175-gi ... e-hardware je lepší než ta Cortka? Ptal jsem se kamaráda, co říká na tu Cortku, o té kytaře nic neví, čemuž se nedivím, protože cele zatracoval značku Cort, prej vyrábí nekvalitní nástroje atd... Přitom tady na tomto foru na ně nešetříte chválou, takže to nemusí být pravda. Tady touto Gibsonkou se oháněl, že bude určitě lepší, tak se ptám, je to tak? Protože já vím, že si tam platím za to logo, o který mě vůbec nejde, mimoto Gibson vyrábí dražší kytary a toto je mezi Gibsony low - end. A ještě mě zaráží, proč ta kytara je takto slevněná. Jinak, pokud by byla lepší, tak pro mě není takový problém si 4 - 5 tisíc připlatit, takže toto bych neřešil.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Neznám tu kytaru, nikdy jsem n ani nehrál a nelíbí se mi :mrgreen: Ale pokud není problém připlatit 4 - 5 tisíc, tak nebuď hlupák a jdi do té bazarové Gibsonky :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Taky se mi nelíbí, ale přesto se ptám a do bazaru nechci jít, protože bych k němu nejel a nevyzkoušel. Problém to není, ale mohl bych si rovnou i pořídit lepší kombo.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Wocass píše:Neznám tu kytaru, nikdy jsem n ani nehrál a nelíbí se mi :mrgreen: Ale pokud není problém připlatit 4 - 5 tisíc, tak nebuď hlupák a jdi do té bazarové Gibsonky :wink:
Porovnávals je? Já jo a můžu ti říct, že připlatit 5 tisíc a jít do faded ničemu nepomůže.

Paris: o těch nových vím, ale ty se mi bohužel už tak nelíbí. Už jsem to někde psal, nemají ten výřez na pravačku a kdoví jestli výřez na břicho. No a hlavně ty aktivní snímače :/
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Mám to chápat tak, že Gibson na levnější modely kašle? Nepotřebuju mit na kytaře stylove logo.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

hamanek píše:Mám to chápat tak, že Gibson na levnější modely kašle? Nepotřebuju mit na kytaře stylove logo.
Chápej to jak chceš, ale ten cort hraje líp než fadded. S dnešním běžným studiem jsem ho bohužel neporovnával, ale tipuju, že by hráli podobně. Na staré studio nebo vyšší modely ten cort ale samozřejmě nemá.
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Dnešní běžne studio myslíš 60s Tribute? Asi ne že.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

hamanek píše:Dnešní běžne studio myslíš 60s Tribute? Asi ne že.
Myslím normální lakované studio, co stojí cca. 25 podle aktuální slevy.
Rickey

Příspěvek od Rickey »

Latam píše:
hamanek píše:Mám to chápat tak, že Gibson na levnější modely kašle? Nepotřebuju mit na kytaře stylove logo.
Chápej to jak chceš, ale ten cort hraje líp než fadded. S dnešním běžným studiem jsem ho bohužel neporovnával, ale tipuju, že by hráli podobně. Na staré studio nebo vyšší modely ten cort ale samozřejmě nemá.
Cort a Gibson nejde srovnávat ... jako trabant a ferarY :D
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

voni ty korejci maj dneska ty trabanty docela jiny, nez tenkjat...
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Že se člověk vůbec snaží, když se pak objeví někdo s dimaverkou v ruce a solidnější kytary zná jenom z youtube, který svým bonmoten osvětlí všechny problémy světa tím jediným možným správným způsobem :)
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Rickey píše:
Latam píše:
Cort a Gibson nejde srovnávat ... jako trabant a ferarY :D
Nepotřebuju být hodně drsnej a mít na kytaře napsáno Gibson, už jsem stejně snad rozhodnutý, už jenom řeším, že když už k tomu mám možnost si sestavit sestavu s kombem, tak bych to mohl využít, protože kombo bych si stejně časem koupil jiný. Mám zálusk na Roland - cube 30x, vidí v tom někdo nějakej problém?
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Je možné, aby ta kytara v této barvě: http://kytary.cz/cort-zenox-z-custom-bs/HN103290/
byla ta samá, jako tato? http://www.google.cz/imgres?q=cort+z+cu ... 87&bih=608
Ta barva se mi vůbec nelíbi na prvním obrázku a na druhým je super, tak nevím jestli je to jen nějak blbě vyfocený, nebo je to jiná barva, kterou jsem nikde neviděl nabízet.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“