Ukaz svoji Jolanu

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

charliealpha píše:moje jolana jantar po plastice a navsteve stylisty :)

http://usera.ImageCave.com/charliealpha/IMG_3338.jpg
Jsem tak koukal furt na to tělo, že jsem si ani nevšiml, jak dokonale to má udělanou hlavu ! Fakt, uprav ještě ten pikárd a bude to bomba
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

fotky pošlu tak za měsíc...momentálně totiž nemám foťák...ale nic extra na tom k vidění není...
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukaz svoji Jolanu

Příspěvek od Gynekolog »

hej, za 2 měsíce to bude už rok:D
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

Tak zatím vypadá takhle: http://leteckaposta.cz/795626919
Je to jenom částečně nalakovaný a všechny ty díly jsem na ni jenom položil...pickguard bude samozřejmě jinej...
woro90

Příspěvek od woro90 »

Sorry ale to je humus. Ten tmel přes tu díru jsi měl nejdřív přebrousit do roviny a pak teprve na tom páchat povrchovku. A původní lak aspoň hezky ukazoval kolik toho ten nástroj měl za sebou. Ale zajímavý nápad s tím uchycením strun. Nemáš čirou náhodou někde ten původní vibratový struník? Pokud bys ho ještě měl a nepotřeboval bys ho, měl bych o něj kdyžtak celkem zájem, sice jeden mám, ale možná budu potřebovat dva, poněvadž mám toto řešení radši než stratovské tremolo a uvažuji o tom, že bych to kromě domabastlu posadil i na svoji Žlutou.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

Do té díry jsem narval špalek z tvrdýho dřeva a zadělal dřevotřískou (herkules+piliny), ale pak to sedlo, takže jsem na to musel napatlat barvu...ještě to celý zbrousím a znovu na to hodím lak a bude to vpohodě
woro90

Příspěvek od woro90 »

Doomlord píše:Do té díry jsem narval špalek z tvrdýho dřeva a zadělal dřevotřískou (herkules+piliny), ale pak to sedlo, takže jsem na to musel napatlat barvu...ještě to celý zbrousím a znovu na to hodím lak a bude to vpohodě
Po zbroušení už to bude ok, to jo. Pak by to mohlo vypadat docela pěkně. Hlavně s tím nespěchej a pořádně si s tím pohraj. ...a co ten struník? Máš? Nemáš? Nedáš? Neprodáš?;)
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

už jsem to zbrousil, dnes na to chci hodit lak, takže tak ve středu, ve čtvrtek bych sem mohl hodit finální fotky...pak na to hodám ještě bezbarvej ochrannej a bude to všechno vcajku...jo a ten struník-mám jenom ten vnější plech... ten vnitřní díl jsem věnoval kámošovi na galaxisku, protože měl uvnitř zalomenou páku...
woro90

Příspěvek od woro90 »

Doomlord píše:už jsem to zbrousil, dnes na to chci hodit lak, takže tak ve středu, ve čtvrtek bych sem mohl hodit finální fotky...pak na to hodám ještě bezbarvej ochrannej a bude to všechno vcajku...jo a ten struník-mám jenom ten vnější plech... ten vnitřní díl jsem věnoval kámošovi na galaxisku, protože měl uvnitř zalomenou páku...
Odkud jsi? Nejspíš by mi stačil ten vnější plech, mám jeden náhradní vnitřek, i když zrezlý.

Čím lakuješ?
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

Jsem z Olomouce a ten vnější plech ti klidně věnuju. Akorát je v celkem děsným stavu (viz fotka kytary v původním stavu). Někdo ho natřel načerno a je dost podřenej. Možná k němu najdu i šrouby.

Lakuju to ebenovým mořidlem, a nakonec na to hodím jachtlak...

Kdo hledá najde...mám všech 6 vrutů plus ten vnitřní šroub i s matkou a pružinou...
woro90

Příspěvek od woro90 »

Doomlord píše:Jsem z Olomouce a ten vnější plech ti klidně věnuju. Akorát je v celkem děsným stavu (viz fotka kytary v původním stavu). Někdo ho natřel načerno a je dost podřenej. Možná k němu najdu i šrouby.

Lakuju to ebenovým mořidlem, a nakonec na to hodím jachtlak...

Kdo hledá najde...mám všech 6 vrutů plus ten vnitřní šroub i s matkou a pružinou...
Lodní lak je fuj. Dej tam radši něco civilizovanějšího, ať tam toho nemáš tak tlustou vrstvu a má to pěkný povrch - buď polyuretan (např. Polyurex, ten máme na schodech a i v tenké vrstvě drží jak helvétská víra) nebo nějaké nitro, třeba Pragolesk C1037 nebo Pragomat C1038, ale bohužel se u nich nedočkáš klasického stárnutí nitrolaku, poněvadž v sobě mají něco, co pohlcuje UV záření. Na tak tmavě mořeném dřevě by to ale neměla být nevýhoda. Nevím jak tobě, mně nitrolaky připadají do ruky příjemnější. A dobře se po povrchu rozlévají, takže je možné dosáhnout hladkého povrchu i se štětcem.
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

jachtlak je tlustej jenom když se nenaředí vodou...lakovali jsme tím obložení v poměru asi 1:1 a výsledek je perfektní...
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

Čoveče máš ty finální fotky? Mě by to zajímalo
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

No, skoro rok od posledního příspěvku, ale tohle je moje Superstar se snímači gibson:-). hraje skvěle, drží ladění, přišel jsem k ní náhodou a teď je to moje favoritka.
Přílohy
IMG_9062.jpg
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Diamantka, ročník 1984, proclená emigrantka, skoro v původním stavu.
Zepředu a zezadu, za mřížemi 100 x 100 mm, kdyby ji chtěl náhodou někdo porovnávat s Les Paul.
Jolana Diamant 1984
Jolana Diamant 1984
Jolana Diamant 1984/rear
Jolana Diamant 1984/rear
Neprodám :!:
8) -kcr-
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Rickey

Re:

Příspěvek od Rickey »

Mastr píše:Tak tady je má Diamantka s RM snímačema, novýma poťákama i přepínačem, novou kobylou, strunníkem, a mechaniky jsou nové. + Nápis gibson na hlavě + přelakování :D

Obrázek

Obrázek

bože to je kus♥
Mastr

Příspěvek od Mastr »

nakonec se přelakovala znova
Obrázek
a asi před 2ma lety šla z domu
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

ale tohle je moje Superstar se
Supertarky z Krnova byly fajn, jenom škoda, že byly tak nechutně těžký.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Mně to ani nepřipadá. Moje Vavruša tele (jasan masív) má 4,3kg a Superstarka se mi zdá snad i lehčí:-).
Rickey

Příspěvek od Rickey »

Mastr píše:nakonec se přelakovala znova
Obrázek
a asi před 2ma lety šla z domu
ty snímače jsou aktivní EMG? já si chci teď pořídit explorera a narvat tam ke krku 81 a ke kobyle HZ :twisted: , hezčí byla včerný ale to je věc vkusu :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“