Velvet Revolver

Vše o kapelách a hudebnících ...
Draco
Kontaktovat uživatele:

Velvet Revolver

Příspěvek od Draco »

Tahle kapela vznikla z odpadliku z Guns 'n' Roses v cele s mym oblibencem Slashem. Znate je? Vydali nove album, co na ne a na album rikate (pokud ste ho slyseli)?
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama ;)
struny: DR 009 Nickel...???
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Sou super, ale to nový album co vydali je jak si zmiňoval v Co zrovna posloucháte ne? Já mam jen ten Contraband a doteď sem myslel že to bylo jejich jediný...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

rasomaso píše:Sou super, ale to nový album co vydali je jak si zmiňoval v Co zrovna posloucháte ne? Já mam jen ten Contraband a doteď sem myslel že to bylo jejich jediný...
pred mesicem vydali nove cd... je v leccem jine, coz je fajn, protoze se neopakuji a prvni je cool, ale tohle je jeste lepsi (asi je to tim ze ho zatim nemam tak ohrane) :lol:
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
Tecokopy

Příspěvek od Tecokopy »

No nevim, jestli je Libertad lepší než Contraband... příde mi to celkem nudný... ( zatim sem to teda nějak moc nesjížděl, ale sou alba, kerý mě začnou bavit až na několikátej poslech...) Jediný, co se mi tam fakt líbí je Let It Roll - pecková rockovka... akorát teda podobnost s Big Machine je tam celkem znatelná... jo a Weilandovo texty stojej furt za h***o... podle mě :wink:
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

no, je potreba slyset ho fakt vicekrat... na poprve me taky moc nechytlo ale potom, neni tam ani jedna pisnicka ktera by se mi nelibila, nej je asi american man. texty nehodnotim, kdyz sou v anglictine, pac jim moc nerozumim, hlavne kdyz to zni, no ne?
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

no contraband je perla, to se chlapci vytáhli. libertad se mi napoprvý teda moc nelíbil, naopak mi to přišlo jako odpad z contrabandu, páč to bylo stejný jako contraband, žádnej posun- ale kvalita upadla..no uvidíme, třeba to stačí "naposlouchat"
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Asi m ám raději klasický Guns. . .Jinak Slash jeden z mých vzorů. . !!!! :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

nerad se opakuju ale aspon zvednu svemu tematu pocet vzkazu :lol:

na prvni poslech nic moc ale posloucham Libertad uz dva mesice temer kazdy den a porad me to neomrzelo, porad je to skvele (ale asi to nadchne jen ty co sou rockove zamereni, metal ani punk to proste neni :idea:)

slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem), no a abych nebyl jenom zamereny na slashe, musim rict ze mnohem vic nez na contrabandu se mi libi zpev, a backroundove zpevy proste nemaj chybu

hudebne je to proste mnohem vic promakane album ale obe jsou dobre, jenom to prvni uz mam trochu ohrane

P.S. to druhe neni odpad z contrabandu prave naopak mi prijde ze je uplne jine, vic klasicky rock
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Teď sem byl u nás v Brně v jednom lokálu v Melo(nebudu uplně jmenovat). .. . .A tam pustili guns n' roses-ty současný a klasiku Knocking on heavens door a trhalo mi to uši,byl to živák a nedalo se to. . . Prostě su rači pro starý guns 'n roses. . !!!Velvet taky dobrý ale Guns N' Roses sou Guns N' Roses . .!!!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Metallistic píše:Teď sem byl u nás v Brně v jednom lokálu v Melo(nebudu uplně jmenovat). .. . .A tam pustili guns n' roses-ty současný a klasiku Knocking on heavens door a trhalo mi to uši,byl to živák a nedalo se to. . . Prostě su rači pro starý guns 'n roses. . !!!Velvet taky dobrý ale Guns N' Roses sou Guns N' Roses . .!!!!
mno jo..ale když si porovnáš nový gnr a velvety, kdo z toho vyjde líp? axl se smečkou stále se obměňujících námezdných hráčů nebo slash, duff a matt s kushnerem a weilandem? já beru všema deseti velvety 8) guns už nidky nebudou to co dřív, ani ta smečka okolo axla, ani velveti, axl furt slibuje čínskou demokracii, a velveti nám servírujou slušnou nálož v podobě suprový muziky..kdepak, axl je odepsanej a ta jeho čínská demokracie bude vlivem toho dlouhýho čekání stejně propadák...kdežto velveti se zmohli na super muziku, aspoň co se týče contrabandu.
Ronoon
Kontaktovat uživatele:

VR

Příspěvek od Ronoon »

Nowý cédo je dost dobrý ale ne tak dobrý jako první. Wlastně se to ani nedá určit páč druhý cd je stylowě docela dost jiný. Contraband má wíc našlaplejších pecek a je wůbec dost surovější. Slash má třeba dost jinej zwuk. Na Libertadu použil i lubowku což sem u něj nikdy newiděl...peace
ESH amplification Series 2000, 100W + ESH amp. box 4x12" Celestion Vintage
el. kytara B.C.Bitch (kopie Ibanez JS od Vavruši s EMG pickups), akustika Marris
efekty Boss Blues Driver-2, Boss Equalizer-7, Dunlop Cry Baby Wah, T.C.Electronic G-Sharp
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: VR

Příspěvek od Red Bull »

Ronoon píše:Nowý cédo je dost dobrý ale ne tak dobrý jako první. Wlastně se to ani nedá určit páč druhý cd je stylowě docela dost jiný. Contraband má wíc našlaplejších pecek a je wůbec dost surovější. Slash má třeba dost jinej zwuk. Na Libertadu použil i lubowku což sem u něj nikdy newiděl...peace
nešlo by to napsat s normální "v"?
Kolik ti je?
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
spidershit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spidershit »

nowý cedo jsem ještě neslyšel. první co od nich bylo byl Slither. Poměrně dobře povedený song. Mají dobrou hudbu ale jediné co pro mne zajimavé jsou věci od Slashe
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

vlkodrak píše:
Metallistic píše:Teď sem byl u nás v Brně v jednom lokálu v Melo(nebudu uplně jmenovat). .. . .A tam pustili guns n' roses-ty současný a klasiku Knocking on heavens door a trhalo mi to uši,byl to živák a nedalo se to. . . Prostě su rači pro starý guns 'n roses. . !!!Velvet taky dobrý ale Guns N' Roses sou Guns N' Roses . .!!!!
mno jo..ale když si porovnáš nový gnr a velvety, kdo z toho vyjde líp? axl se smečkou stále se obměňujících námezdných hráčů nebo slash, duff a matt s kushnerem a weilandem? já beru všema deseti velvety 8) guns už nidky nebudou to co dřív, ani ta smečka okolo axla, ani velveti, axl furt slibuje čínskou demokracii, a velveti nám servírujou slušnou nálož v podobě suprový muziky..kdepak, axl je odepsanej a ta jeho čínská demokracie bude vlivem toho dlouhýho čekání stejně propadák...kdežto velveti se zmohli na super muziku, aspoň co se týče contrabandu.
Když už si to načnul tak ja dokončim tu čínskou demokracii -
http://rapidshare.com/files/37508646/GR ... ocracy.rar
vim že je to asi warez , ale to musíte slišet za těch 10 nebo kolik let se teda moc nepředvedli ... možná to better a chinese demo. je docela dobrý ale jinak nic víc.. šmejdi OLD GNr'zzz rulerzzz
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Dokonalost sama...
arkanis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arkanis »

Zatim sem tohle album slysel jen jednou, moc me sice nenadchlo ale poslechnu si jeste jednou... Mam rad typicky zvuk slashe viz OLD GNR toho se uz ale nejspis nedockam(e)... Ale jinak se mi Libertad celkem libilo... MYslim ze VR sou dobrou nahradou za GNR.

BTW:
Draco píše: slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem),
nemate nahodou kvalitni obrazky slashe s tim trikem? chtel bych si udelat podobny :)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

arkanis píše:
BTW:
Draco píše: slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem),
nemate nahodou kvalitni obrazky slashe s tim trikem? chtel bych si udelat podobny :)
To tričko mám taky je to docela mazec , ale koupiš ho skorovšude ja ho kupoval před půlrokem v Tescu asi za 3 kila ... a v metalshopu (tednwm název) ale je v centru prahy na žižkově sem si koupil tričko a na něm slash se svym zlatym LPčkem ... a ještě k tomu klobouku , mněl sem problém ho sehnat ale nakonec sem ho sehnal mužeš ho koupit na www.ptakoviny.biz ( je to ten cylindr zasi za 3 kila ) docela dobrý ale je to z plyše takže je to fagt jenom na hlavu ..
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
ArachniD

Příspěvek od ArachniD »

ČUS....hele lidi ja bych se chtěl zeptat zda-li někdo ví jak to má slach s aparuturou??? Přes jakej efektos hraje...a táák?? Hlavně mi de o zvuk z dřívějších dob----Guns n Roses.... 8)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

ArachniD píše:ČUS....hele lidi ja bych se chtěl zeptat zda-li někdo ví jak to má slach s aparuturou??? Přes jakej efektos hraje...a táák?? Hlavně mi de o zvuk z dřívějších dob----Guns n Roses.... 8)
HEle Slash se starejma guns pouzival Marshall JMC900 a jako efekty mněl pouze dunlop cry baby a nějakej ekvalizer od bosse jestli se nemejlim ..
Vsadim boty že chceš mít zvuk jako ve sweet child o mine že jo ?
arkanis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arkanis »

o zvuku slashe tady http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=1585 napsal celkem dost podrobne chuck2
Fokus LP Standart, Marshall Valvestate 8040, Georg Dennis GD40, DOD StereoChorus FX65
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“