SAMSON Go Mic a stativ

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
Lelek

SAMSON Go Mic a stativ

Příspěvek od Lelek »

Ahoj chtěl by se zeptat jestli nevíte buďto z vlastní zkušenosti nebo vás něco nenapadne jak vyřešit problém s mikrofonem SAMSON Go Mic. Je to takový malý mikrofon který se asi nejvíce hodí na horší část notebooku. Ale já notebook nemám a chci se vás zeptat jestli vás nenapadá jak to tedy jinak vyřešit. Zatím používám foto-rámeček, ale to mně bohužel až tak moc nevyhovuje.

Díky všem za případné odpovědi.
Paris
Rádce

Re: SAMSON Go Mic a stativ

Příspěvek od Paris »

ta dira v tom stojanku ma zavit? jestli ano, bude asi vyhovovat jakykoliv stativ s prislusnym zavitem ... asi by ti mohla stacit takova ta mala stolni trojnozka.
Lelek

Příspěvek od Lelek »

To už mně taky napadlo, ale říkám se že většina stativů je zbytečné velká, tak právě píšu jestli někoho nenapadne ještě něco lepšího :)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Mhm - a co ty malé (cca 15cm) stativy, co se prodávaj okolo stovky za kus? Ty jsou vynikající, mají třeba "husí" nožičky, takže se dají umístit pomalu kamkoli.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Lelek

Příspěvek od Lelek »

Bohužel se moc ve stativech nevyznám. Nemohl by si mi prosím poslat odkaz kde se takový stativ dá koupit? Nejlépe už přímo nějakou prodejnu. :)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Paris píše:asi by ti mohla stacit takova ta mala stolni trojnozka
mel sem na mysli neco takoveho: http://www.audiotek.cz/mikrofonni-stoja ... y-a-drzaky (v kazde prodejne budou mit asi neco podobneho)

edit: pripadne neco z tehletech nizkych: http://www.audiotek.cz/mikrofonni-stoja ... ni-stojany
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“