Gobak píše:Zatáhnu sem offtopic, ale nechápu jednu věc: proč se pro většinu kritiků pozná správnej fanda pouze tak, že neustále skáče, hází hlavou, popřípadě běhá dokola v mosh-pitu (speciálně tuhle věc vůbec nechápu. Jak si může někdo užít muziku tím, že běhá dokolečka a vráží do všeho kolem sebe?)... "když se ti to voe nelíbí, tak nelez dopředu"?
Nechápeš? Není co chápat -
každý hudbu prožívá nějak, tečka.
- konec odpovědi na citaci -
Já osobně tuhle pasivitu nekritizuju (už ne), jenom "glosuju" co vidím a s čím mám zkušenost.
Konspirace: Co když tyhle sádrový srny prožívají hudbu hluboko uvnitř svého těla?!
Pochybuju o tom, dle mě neprožívaj nic, spíš v hlavě sumírujou, jestli stojí dostatečně klidně aby někoho nepohoršili, přejímají o kvalitě právě hrané hudby, dumají jestli to náhodou není playback, koukají, že Kirk už má šediny, James, že zhubl, že Robovi od posledního koncertu v Edenu vyrostly o půl cenťáku vlasy a kam vlastně zmizel Lars a co dělá za bicíma ten plešatej strejda?
Můžu ale být samozřejmě na omylu! Uvedl jsem jenom příklad! Třeba si to třicetitisícové stádo sádrovejch srn v hlavě poctivě počítalo doby a kontrolovalo tempo toho holohlavého strejdy za bicíma. To je jasné ne? Však kdyby se někdo ze stáda pohnul, tak se v tom počítání ostatní okamžitě ztratí a Metallica by musela hrát od začátku.
No nic, myslím, že se každej baví jak uzná za vhodné, tak co no? Však zaběhat si můžeš na okruhu, zapogovat můžeš doma u Xboxu a točit řepou? Pché, kdo to kdy viděl, řepu mají jenom podivíni a úchylové, já mám krátký vlasy, takže když nemůžu točit já, nebude nikdo! Na koncertu budeš stát v pozoru jak k**** a basta!