Pomoc při koupi kytary, okolí Ostravy
Pravidla fóra
Re: pomoc s výběrem / Ostrava
SZ 
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Rádo se stalo, ať slouží k plné spokojenosti. 
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Výborný příklad toho,jak jsou zde lidi ochotní a vstřícní 
Ať slouží,vypadá dobře!
Ať slouží,vypadá dobře!
- paprikodlak
- last.fm: advegoo
- Bandzone: drgoo
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc při koupi kytary, okolí Ostravy
Zdravím,
plánuji si koupit novou akustiku a chtěl bych poprosit, zda by někdo neměl čas se mnou zajít do kytar nebo klidně někam jinam, a poradit při výběru.
Časově bych to viděl nějak přes podzimní prázdniny, nebo tak.
Co se týče hudebnin, je mi to vcelku jedno, může to být Ostrava, Karviná, Havířov nebo klidně i Frýdek-Místek.
Nějakou rámcovou představu mám:
kolem 5000
smrkový polomasív
širší krk výhodou
cut-away výhodou
grandový tvar výhodou (viz třeba Cort L100C NS)
přikláním se k natural vzhledu
plánuji si koupit novou akustiku a chtěl bych poprosit, zda by někdo neměl čas se mnou zajít do kytar nebo klidně někam jinam, a poradit při výběru.
Časově bych to viděl nějak přes podzimní prázdniny, nebo tak.
Co se týče hudebnin, je mi to vcelku jedno, může to být Ostrava, Karviná, Havířov nebo klidně i Frýdek-Místek.
kolem 5000
smrkový polomasív
širší krk výhodou
cut-away výhodou
Ibanez GRG 170DX Black Night (R. M. Pickups)
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
půjčená klasická kytara Strunall 4735H
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
Re: Pomoc při koupi kytary, okolí Ostravy
ja prídem , ked zaplatíte cestovne a diety, ..
ale vzhladom na uši zdejších by som ti odporučil si vybrať cez internet a cez internet kupiť, ta radosť a prekvapko je na nezaplatenie
ja som si tak kupil elektriku , a nelutujem, (hoc som si bol ten model ohmatať v predajni)
je to v tejto cene loteria bud kupiš za svoje prachy štandard aleo zázrak 1/1000
dôležita je spokojnosť s prevedením a značkou (každá lepšia niečo dá navyše)
píšem tu preto že som rozhodnuty si kupiť niečo naslepo z akustickych aj ja
možno nižšej ceny.
Epiphony zneli pekne za mojich čias ('97) všetky
som možno viacej uchvateny z tej farby .. a milujem plastove lemy oklo hmatniku
http://kytary.cz/epiphone-aj-220s-vs/HN129949/
moj druhy kandidát fender cd -60 http://kytary.cz/fender-cd-60-ce/HN104434/
niektori hovoria že zle ale mať fender je fajn
no a koli cene a tomu čo som o SX počul mam chuť isť do tejto .. male telo sa mi pozdava najviacej ..
http://muziker.sk/elektroakusticke-gita ... e-wrs.html
ps: pri kupe kytary cez internet ..resp rozbalovani sa natačajte na video fotákom (ako tí pošukovia youtube ), keby prišla gitara "rozbitá" .. ulahčí to prípadnú reklamaciu
ale vzhladom na uši zdejších by som ti odporučil si vybrať cez internet a cez internet kupiť, ta radosť a prekvapko je na nezaplatenie
ja som si tak kupil elektriku , a nelutujem, (hoc som si bol ten model ohmatať v predajni)
je to v tejto cene loteria bud kupiš za svoje prachy štandard aleo zázrak 1/1000
dôležita je spokojnosť s prevedením a značkou (každá lepšia niečo dá navyše)
píšem tu preto že som rozhodnuty si kupiť niečo naslepo z akustickych aj ja
možno nižšej ceny.
Epiphony zneli pekne za mojich čias ('97) všetky
som možno viacej uchvateny z tej farby .. a milujem plastove lemy oklo hmatniku
http://kytary.cz/epiphone-aj-220s-vs/HN129949/
moj druhy kandidát fender cd -60 http://kytary.cz/fender-cd-60-ce/HN104434/
niektori hovoria že zle ale mať fender je fajn
no a koli cene a tomu čo som o SX počul mam chuť isť do tejto .. male telo sa mi pozdava najviacej ..
http://muziker.sk/elektroakusticke-gita ... e-wrs.html
ps: pri kupe kytary cez internet ..resp rozbalovani sa natačajte na video fotákom (ako tí pošukovia youtube ), keby prišla gitara "rozbitá" .. ulahčí to prípadnú reklamaciu
forum pro komplexní hráče
Netuším, jestli tvoje pohrdání a zesměšňování ostatních a rady ohledně nákupu akustiky naslepo přes internet myslíš vážně, nebo je jakýsi tvůj rozmar.jazzym píše:ja prídem , ked zaplatíte cestovne a diety, ..
Ale myslím si, že si dláždíš cestu k dalšímu banu, tentokrát doživotnímu.
Milane tebe mam rad
ale to čo hovoríš trochu bolí ,
bol to úvod , nikdo sa neozval .. a pravdu povediac akustických hráčov nemam zmapovaných
myslim to vážne .. v mojom pripade som bol s nákupom cez internet nadmieru spokojny,.. beriem to velmi citlivo lebo viem ako dokážu ludia znechutiť aj dobry nástroj svojimi nespravnymi pripomienkami.. ak si si nevšimol nikdy som nepovedal na výber nováčika úplne NIE . lebo verím aj v duchovný princíp gitary , kedy záleží nielen na cene , zvuku ale aj na tom ako ten ktorý nástroj mení život človeka k lepšiemu.
dufam že to budu ludia brať ako výzvu a niekto sa nájde..
ps:ja neverím na druhy dreva .. v tejto kategorii mi to je jedno , chcem farbu tvar a vypracovaný hmatník
ale to čo hovoríš trochu bolí ,
bol to úvod , nikdo sa neozval .. a pravdu povediac akustických hráčov nemam zmapovaných
myslim to vážne .. v mojom pripade som bol s nákupom cez internet nadmieru spokojny,.. beriem to velmi citlivo lebo viem ako dokážu ludia znechutiť aj dobry nástroj svojimi nespravnymi pripomienkami.. ak si si nevšimol nikdy som nepovedal na výber nováčika úplne NIE . lebo verím aj v duchovný princíp gitary , kedy záleží nielen na cene , zvuku ale aj na tom ako ten ktorý nástroj mení život človeka k lepšiemu.
dufam že to budu ludia brať ako výzvu a niekto sa nájde..
ps:ja neverím na druhy dreva .. v tejto kategorii mi to je jedno , chcem farbu tvar a vypracovaný hmatník
jednu dôležitú vec som zabudol .. kamenne obchody sú plné gitár čo nejaký odborník už zavrhol tak pravdepodobnosť kupy dobrej sa rovna pravdepodobnosti , že akurát vybalia nový dobrý tovar na miesto kupenej gitary
v tomto smere je kupa cez internet , kedy skladnik proste šáhne a vybere , lepšia šanca dostať lepší kus
dnes si už hladáme manželky cez internet a nakoniec raz zistíme aká je .. ked to bude stáť len 5000kč je to v pohode nie?
je tu priestor aj pre ine nazory, keby som mal možnosť určite si pojdem vyskušať , ale len to ako vyrobca pristupuje ku kvalite.. potom znovu sadnem za internet a kliknem zaplatiť vopred! a prosím boha , svet a kompetentých aby to bolo pre mňa prínosom.
v tomto smere je kupa cez internet , kedy skladnik proste šáhne a vybere , lepšia šanca dostať lepší kus
dnes si už hladáme manželky cez internet a nakoniec raz zistíme aká je .. ked to bude stáť len 5000kč je to v pohode nie?
je tu priestor aj pre ine nazory, keby som mal možnosť určite si pojdem vyskušať , ale len to ako vyrobca pristupuje ku kvalite.. potom znovu sadnem za internet a kliknem zaplatiť vopred! a prosím boha , svet a kompetentých aby to bolo pre mňa prínosom.
- Alternátor
Když ti někdo stanoví specifikace a má určitou představu o tom, co chce, tudíž jen shání někoho zkušenějšího, kdo mu pomůže vybrat opravdu dobrou kytaru... Vážně myslíš, že rada nákupu přes internet mu s tímhle pomůže, nehledě na to, že je to už v základu pitomost?
Edit: Ano, nebo dříví na zátop. V solidním krámě ti prodavač poradí, od čeho se držet dál a co je dobrá volba. Pro někoho, kdo nemá zkušenosti, je nákup přes internet doslova pohroma. Kdysi jsem to absolvoval a už jen proto bych to nikomu neradil.
Edit: Ano, nebo dříví na zátop. V solidním krámě ti prodavač poradí, od čeho se držet dál a co je dobrá volba. Pro někoho, kdo nemá zkušenosti, je nákup přes internet doslova pohroma. Kdysi jsem to absolvoval a už jen proto bych to nikomu neradil.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Paprikodlaku,to,co napsal jazzym vubec necti a v klidu vyckej,az se nabidne nekdo jiny.Z te strany tu urcite nekdo je.
- ...EDGE...
Dobra rada nad zlato. Takze tva rada zni koupit po internetu nejakou hezky barevnou kytaru s peknym tvarem a "vypracovanym" hmatnikem. Hodne stesti, doufam, ze ti to zmeni zivot k lepsimu.jazzym píše:.ps:ja neverím na druhy dreva .. v tejto kategorii mi to je jedno , chcem farbu tvar a vypracovaný hmatník
spominal som že som kupca tiež tak bábo raď
i mne
i mne
Můžu pomoct s výběrem v OV ale nevím jak to spěchá, ruplo mi v zádech a asi budu mít nějakou dobu nemocenskou a v tom čase to nemůžu riskovat (jedině že budu mít vycházky) Zítra budu vědět víc. 
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
- paprikodlak
- last.fm: advegoo
- Bandzone: drgoo
- Kontaktovat uživatele:
To: džetro
Paráda. Představoval jsem si to nějak kolem 25. - 28. 10., ale nespěchá to.
Paráda. Představoval jsem si to nějak kolem 25. - 28. 10., ale nespěchá to.
Ibanez GRG 170DX Black Night (R. M. Pickups)
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
Harmonika Seydel
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
Harmonika Seydel
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tohle ještě jednou zdůrazním a požádám jazzyma, aby nemlel voloviny. Jinak skončí jako Žvanil nebo jako zabanovaný.Nicolas píše:Paprikodlaku,to,co napsal jazzym vubec necti a v klidu vyckej,az se nabidne nekdo jiny.Z te strany tu urcite nekdo je.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
mezi námy devčaty je to jen kus lopaty
když sme tady seberem a při tom se vož..em
když sme tady seberem a při tom se vož..em
- Alternátor
To opravdu o něčem vypovídá... Jinak, pokud bys vážně hrál na lopatu, celkem bych tvoje příspěvky sem chápal.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
trochu som mimo , mal som si prečítať aj tvoj podpis , nevedel som že už nejake skusenosti s akust.kyt. mášpaprikodlak píše:Zdravím,
kolem 5000
smrkový polomasív
širší krk výhodou
cut-away výhodou
neposlouchej mne
OT: džetro alebo ktokolvek čo znamená polomasív? ako masiv z dvoch kusov? alebo prekližka + smrk ?
OT2: u mne A.Sanchez S 20 na predaj vybrana odbornikom z krámku. keby to chcelo španelku nahodou.
edit3: to down nero viacmenej som chcel pripojiť ako kupca tie rady .. sú charakteru "ja jedu na to takhle"
Naposledy upravil(a) jazzym dne 17.10.2012 13:19, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Přední deska masiv, luby a zadní deska laminované - většinou. Někdy se vyrábí přední i zadní deska z masivu a jen luby jsou laminované.jazzym píše:
OT: džetro alebo ktokolvek čo znamená polomasív?
Laskavě se zdrž rad v threadech, kde vůbec nerozumíš problematice
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008