a jo, je to tak, jaks říkal
Aparát SlipKnoT
Pravidla fóra
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
A co máž za kytaru a za snímače .. ??Jestli teda mlžeš prozraditafektband píše:Já mam obyčejnou 24 pražcovou kejtu a s podlazením až do A nemam žádnej problém.nodj píše:jakto?maj je podladěný a max. tak silnější struny a to je celý?..to neni nic moc..zvukově na prd..
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

neřeknuMetallistic píše:A co máž za kytaru a za snímače .. ??Jestli teda mlžeš prozraditafektband píše:Já mam obyčejnou 24 pražcovou kejtu a s podlazením až do A nemam žádnej problém.nodj píše:jakto?maj je podladěný a max. tak silnější struny a to je celý?..to neni nic moc..zvukově na prd..
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
afektband píše:neřeknuMetallistic píše:A co máž za kytaru a za snímače .. ??Jestli teda mlžeš prozraditafektband píše:Já mam obyčejnou 24 pražcovou kejtu a s podlazením až do A nemam žádnej problém., ale snímače nemaj moc silnej signál, takže ty nízký frekvence celkem zvládaj.

- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Já se moc v aparatuře nevyznám,ale s tou Messou si seš jistej. . ???Kdo si tu někde psal,že Slipknot hráli,hrajou to nevím na Messyhardcore guitarist píše:Tak na hluboké podlazení je třeba pořádný aparát...Třeba Messa nezvládá moc velké podlazení(recivry třeba ty ostatní nevím) jinak kotel hluboké podlazení vámn zvládnou dražsí line6 a R.M. Pickups sou na podlazení taky dost dobré ty třeba používají Colp...

- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jo sem si jistý psal mi sám kytarista s Colp taky sem na to čuměl jak puk!!!Metallistic píše:Já se moc v aparatuře nevyznám,ale s tou Messou si seš jistej. . ???Kdo si tu někde psal,že Slipknot hráli,hrajou to nevím na Messyhardcore guitarist píše:Tak na hluboké podlazení je třeba pořádný aparát...Třeba Messa nezvládá moc velké podlazení(recivry třeba ty ostatní nevím) jinak kotel hluboké podlazení vámn zvládnou dražsí line6 a R.M. Pickups sou na podlazení taky dost dobré ty třeba používají Colp...Takže nevím no jak to je. . .
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
PSal mi to kytarista c Colp mají totiž osmistrunné kytary a naich jim to jde podladit o jeden ton a 4oktávy niž než obyčejně....Chceš odkaz na tu hlavu line6?pigdestroyer píše:kdes prisel na to ze mesa nezvlada moc velke podlazeni? ale je pravda ze v rompeprop je kytara ladena na G nebo Gis a mel hlavu line6
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
nejdrsnější na tom jsou ty zámky a zamykací kobyla, ovšem ŽÁDNÉ TREMOLOnodj píše:http://www.zzounds.com/item--IBAMTM1
nechápu, co proti tomu všichni mají? mi to přijde vpohodě - můžeš si dovolit bendovat jak chceš a drcnout do stolu, aniž by ses musel bát že se to rozladí. všichni tu mají plnou hubu keců o tom, že zámky bez tremola jsou zbytečné.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dark Axel píše:nejdrsnější na tom jsou ty zámky a zamykací kobyla, ovšem ŽÁDNÉ TREMOLOnodj píše:http://www.zzounds.com/item--IBAMTM1
nechápu, co proti tomu všichni mají? mi to přijde vpohodě - můžeš si dovolit bendovat jak chceš a drcnout do stolu, aniž by ses musel bát že se to rozladí. všichni tu mají plnou hubu keců o tom, že zámky bez tremola jsou zbytečné.
no jo,neni tam díra na páku...to vidim poprvý...
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJ taky vidím poprvé..Docela zajímavý. .Jako myslím,že nějákej učel to mít bude,že na h***o fakt nebudou. .nodj píše:Dark Axel píše:nejdrsnější na tom jsou ty zámky a zamykací kobyla, ovšem ŽÁDNÉ TREMOLOnodj píše:http://www.zzounds.com/item--IBAMTM1
no jo,neni tam díra na páku...to vidim poprvý...