Cena montáže snímače

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
wawelin

Cena montáže snímače

Příspěvek od wawelin »

Dobrý den,

rád bych se zeptal kolik by měl tak kytarář chtít za zabudování piezosnímače do akustické kytary? Btw. jsem to já s tou dvanáctkou Normankou.

Jde o zabudování tady tohohle (co mi doporučil Džetro)
http://www.prag-info.cz/_shop/L.R.+Bagg ... 10510.html

Dostal jsem již kontakt na někoho, ale z Opavy, v tomto případě bych tam rád jel jen jednou - čili bych rád montáž v jednom dni. Ale snad by to neměl být problém vyvrtat 2 díry...

Když už jsme u vrtání tak bych si i rád nechal udělat díru na kolík na držení popruhu u těla (na začátku krku).

Kolik by za to kytarář měl tedy cirka chtít? (a jestli mi můžete doporučit hned někoho ověřeného z okolí ostravy, sem s ním!)

pozn. doufám, že opět nezakládám další již existující článek, fakt hledám (podle výrazů) ale nenašel jsem.

Díky, Kuba
Paparatzzi
Kontaktovat uživatele:

Re: Cena montáže snímače

Příspěvek od Paparatzzi »

jurča, kontakt má na stránkách. Není nic snadnějšího než se mu ozvat
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Osobně bych spíš doporučil tady: http://www.kaiser-guitars.cz/ udělá v podstatě vše a ceny má docela dobré, na stránkách je i ceník.
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
wawelin

Příspěvek od wawelin »

O Kaisrovi mi už říkal kamarád. Jurča jsem si teď našel.
Kaiser to má za 900 a ten Jurčo za 500-700...To je to tak drahé??? Vždyť to jsou 2 díry do kytary a nalepení kablu...Sem počítal max. do 500...

Určitě díky, tady si myslim že už rozhoduje jen cena - předpokládám že všichni jsou odborníci, takže to udělají kvalitně...
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

No z něčeho žít musi:) Ale tady je asi jedno kdo z nich to udělá. Jurča mi kdysi lepil urvanou kobylku a zvládl to. Osobně jsem k němu přestal chodit proto, protože mi po generalce mého strata nastavil tak nizky dohmat že na něj nešlo hrát. Bohužel jsem kytaru blahově vyzkoušel až doma. Zas na druhou stranu, mně to naučilo seřizovat si nástroje vlastnoručně.:)
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
wawelin

Příspěvek od wawelin »

:D tak zvládl to, to by fakt měl, když vyrábí kytary... :D Ale nízký dohmat je právě dobrý ne? Teda předpokládám, že ti to nedrnčelo o pražce, v tom případě by to byl teda úžasný kytarář :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To je nevýhoda seřizování u kytatáře - ten většinou neví, co přesně konkrétnímu člověku vyhovuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Nero píše:To je nevýhoda seřizování u kytatáře - ten většinou neví, co přesně konkrétnímu člověku vyhovuje.
Svatá pravda
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

wawelin píše:O Kaisrovi mi už říkal kamarád. Jurča jsem si teď našel.
Kaiser to má za 900 a ten Jurčo za 500-700...To je to tak drahé??? Vždyť to jsou 2 díry do kytary a nalepení kablu...Sem počítal max. do 500...

Určitě díky, tady si myslim že už rozhoduje jen cena - předpokládám že všichni jsou odborníci, takže to udělají kvalitně...
Proto je lepší kupovat kytaru s elektronikou, hodně se tím ušetří ale někdy to nejde.
Jestli chceš za 300 kč ti to zamontuju. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
wawelin

Příspěvek od wawelin »

džetro píše:
wawelin píše:O Kaisrovi mi už říkal kamarád. Jurča jsem si teď našel.

Proto je lepší kupovat kytaru s elektronikou, hodně se tím ušetří ale někdy to nejde.
Jestli chceš za 300 kč ti to zamontuju. :D
Pamatuju si nabídku od minula, díky moc, ale víte jak, člověk to chce mít fakt perfektně zrobene, né že bych vám nedůvěřoval, ale profesionální kytarář, kterého každý doporučuje...
A kytaru s elektronikou bych rád, no ta moje s elektronikou nebyla. Zkoušel jsem smrkovou s elektronikou, pak i nějakou Ibanezku, ale tahle Normanka cedrova byla prostě nejlepší... :)
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Pokud nechceš vyřezávat otvor na EQ, pak to můžeš svěřit i ochotnému kolegovi z fóra. Třeba se ještě něco přiučíš.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“