chtěl bych se jako spíš začínající kytarista zeptat, jestli je lepší investovat do dražšího mulťáku, nebo do levnějších krabiček. Protože je o multiefektech známý, že maj nekvalitní zvuk, ale vystačim si třeba s levnějšíma krabičkama jako třeba ELECTRO-HARMONIX Pocket Metal Muff nebo MODTONE Coliseum Reverb?
Jsem zaměřený na tvrdší hudbu, hraju hlavně symphonic metal, ale občas zabrousim do klasickýho rocku. Co byste mi poradili? Jaké krabičky jsou třeba známy díky kvalitnímu zvuku v kombinaci s přijatelnou cenou? Dlouho jsem si prohlížel mulťáky a v každý debatě o multiefektech se vždycky mluví o jejich příšernym zvuku, ale zase jít na koncert s jednou kvalitní krabičkou... Představuju si pestrost efektů, což představuje řadu krabiček. Ale zase si třeba můžu koupit množství levnějších krabiček, se kterejma si na cvičení vystačim a najednou si seženu kapelu a budu zase řešit kupování kvalitnějších krabiček? To mi připadá jako vyhazování peněz z okna.
Prosím, doporučte mi nějaký krabičky vhodnější pro tvrdší styly, případně kombinaci krabiček, která vám připadá praktická a použitelná na delší dobu, ne něco, co uspokojí kytaristu na půl roku.
Jenom, jetli ještě můžu poprosit, jako amatérskej kytarista tomu fakt nerozumim, takže složitější věci prosím vysvětlit tak, aby to i pětiletý dítě pochopilo