ZoomG3 vs Boss DD-7

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Gurus

ZoomG3 vs Boss DD-7

Příspěvek od Gurus »

Tak vám nevim, chtel jsem si uz dnes objednat toho bosse, ale nahodou jsem narazil na Zoom G3, výhoda obou je že májí looper/HOLD, výhoda u G3 oproti DD-7 je, že může loopovat s použitím jiných efektů v sobě zabudovaných, což DD-7 holdovat s delayem v sobě zabudovanym neumí. Největší nevýhoda u G3 jest, že se nedají efekty vypnout (mysleno, seslapnu = zapnu, seslapnu = vypnu), což není zrovna ideální na živé vystoupení. Zase se mi ale u G3 líbí "USB a fce externí zvukovky" ikdyž nevím jaký zvuk by z toho v reálu lezl..

Zkreslení mám dostačující na aparátu, jenom ten delay chybí... Tak poraďte.

edit: v bazaru se potuluje G3 za pomerne dobrou cenu, kdybych prikoupil napr. bespeco switch za 300,- , tak by se ta G3 i vyplatila, ale jak je na tom zvukove oproti DD-7 (jde mi hlavne o delay)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: ZoomG3 vs Boss DD-7

Příspěvek od Nero »

Tohle je rozhodnutí, s kterým ti nikdo nepomůže - Zoom je hafo možností v jednéí krabičce s vcelku solidníma delayema, DD7 je velmi dobře vybavený digitální delay, který dělá jednu věc, ale za to pořádně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: ZoomG3 vs Boss DD-7

Příspěvek od hyenik »

no, to je tak trochu prilis mnoho zajicu....
delay u G3 v pohode
zapinat vypinat taky jde (jednotlive efekty, ne presety, ty jenom ext.switchem)
bespeco je treba vyzkouset, me to s jednim switchem fungovalo podivne, jiny byl OK
Hold alias Looper u G3 je fajn, ale chce to s nim umet delat a chce to trenink.... napr. naloopuju ok, vyskocim z looperu hraju jine efekty (to uz nejaky cas trva) a chci se vratit do looperu (musim drzet pedal)....proste na nejake slozitosti to prilis nevidim, nebo spis zmeny zvuku v prubehu loopovani.

uz jsem to tu daval (G3 vs DD20) http://youtu.be/GJ20mEwb5Jc
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“